קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות6
ציון בריאות24
מגזין

טריאקי-צלעות חזיר מזוגגות

טריאקי-צלעות חזיר מזוגגות
מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 7 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל של 166 קלוריות. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.87 דולר למנה. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 5 שעות. גשו לסופר וקנו קטשופ, שומשום, בצל ירוק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 53%. הציון הזה מוצק. נסו מתוק פיתוי צלעות: תמרינדי-מזוגג חילוף צלעות, שומשום טריאקי / דבש מזוגג צלעות חזיר, ו צלעות חילוף מזוגגות רום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 300 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מערבבים את המלח והפלפל בקערה קטנה עם אבקת חמשת התבלינים. משפשפים מעט מהתערובת על כל הצלעות, ואז מאחסנים את שארית השפשוף בכלי אטום לשימוש אחר. מסדרים את הצלעות בשכבה אחת במחבת צלייה וצולים לאט במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
להכנת זיגוג טריאקי: בסיר שלבו את רוטב הסויה, מיץ האשכוליות, רוטב הויסין, קטשופ, חומץ יין אורז, צ 'ילה, שום וג' ינג ' ר על אש בינונית. מביאים לרתיחה איטית ומבשלים תוך ערבוב עד להסמכה, כ -20 דקות. שומרים 1 כוס זיגוג טריאקי בקערה קטנה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
1 אשכולית אדומה, מעולה, חלקים חצויים1 אשכולית אדומה, מעולה, חלקים חצויים
4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
ב -30 הדקות האחרונות של הבישול, הדביקו את הצלעות בזיגוג הטריאקי. בסיום הבשר יתחיל להתרחק מהעצם. רגע לפני שאתם מוכנים לאכול, הדביקו שוב את הצלעות עם זיגוג הטריאקי והדביקו אותן מתחת לצלייה למשך 5 עד 8 דקות כדי להפוך את הספריבס לחום קרום נחמד. הפרד את הצלעות בעזרת קליבר או סכין חדה, חותך בכל צלע שנייה כך שיהיו 2 עצמות לחתיכה. ערימת אותם על מגש, ושופכים על זיגוג שמורות.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף או ירכיים ללא עור וללא עצמות, חתוכים לקוביות בגודל 1.5 ס"מחזה עוף או ירכיים ללא עור וללא עצמות, חתוכים לקוביות בגודל 1.5 ס"מ
צלעות חילוףצלעות חילוף
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
קליברקליבר
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
מפזרים שומשום וכוסברה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי