מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 7 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל של 166 קלוריות. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.87 דולר למנה. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 5 שעות. גשו לסופר וקנו קטשופ, שומשום, בצל ירוק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 53%. הציון הזה מוצק. נסו מתוק פיתוי צלעות: תמרינדי-מזוגג חילוף צלעות, שומשום טריאקי / דבש מזוגג צלעות חזיר, ו צלעות חילוף מזוגגות רום (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 300 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מערבבים את המלח והפלפל בקערה קטנה עם אבקת חמשת התבלינים. משפשפים מעט מהתערובת על כל הצלעות, ואז מאחסנים את שארית השפשוף בכלי אטום לשימוש אחר. מסדרים את הצלעות בשכבה אחת במחבת צלייה וצולים לאט במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
(מקיט, היקורי או אלמון)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטה
הסוכריות של Peachie-o
3
להכנת זיגוג טריאקי: בסיר שלבו את רוטב הסויה, מיץ האשכוליות, רוטב הויסין, קטשופ, חומץ יין אורז, צ 'ילה, שום וג' ינג ' ר על אש בינונית. מביאים לרתיחה איטית ומבשלים תוך ערבוב עד להסמכה, כ -20 דקות. שומרים 1 כוס זיגוג טריאקי בקערה קטנה ומניחים בצד.
ב -30 הדקות האחרונות של הבישול, הדביקו את הצלעות בזיגוג הטריאקי. בסיום הבשר יתחיל להתרחק מהעצם. רגע לפני שאתם מוכנים לאכול, הדביקו שוב את הצלעות עם זיגוג הטריאקי והדביקו אותן מתחת לצלייה למשך 5 עד 8 דקות כדי להפוך את הספריבס לחום קרום נחמד. הפרד את הצלעות בעזרת קליבר או סכין חדה, חותך בכל צלע שנייה כך שיהיו 2 עצמות לחתיכה. ערימת אותם על מגש, ושופכים על זיגוג שמורות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס
צלעות חילוף
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)