טריז בטטה (קומארה)
פרוסות בטטה (קומארה) דורשות כ 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 160 קלוריות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. . גשו לסופר וקנו קמח, מלח, אבקת חרדל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. וזה די טוב. מתכונים דומים: קומארה (בטטה) טריזים עם חרדל ויוגורט ליים, Kumara (בטטה) וקציצות אורז, ו בטטה פיקנטית / סלט קומארה.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
טפטוף גיליון אפייה בינוני עם שמן צמחי.
בשקית פלסטיק גדולה, resealable, לערבב קמח, פפריקה, אבקת חרדל, מלח ופלפל.
מניחים טריזים בטטה בתיק, וזורקים למעיל.
מסדרים פלחי בטטה מצופים על תבנית האפייה המוכנה.
אופים 20 עד 30 דקות בתנור שחומם מראש, עד השחמה ופריך.