פלחי עוף ואננס בגריל עם רוטב פלפל ירוק ופטריות נטול גלוטן, תוספת. המתכון הזה מכסה 31% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 6 מנות עם 487 קלוריות, 49 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן כל אחד. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 דקות. אם יש לכם פלפל, לימונים, עירית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 69%. הציון הזה מוצק. נסו סטייק קולב בגריל עם רוטב פלפל ירוק סובין, דג נזיר בגריל צפחה עם עשבי תיבול, ירקות קלויים ורוטב פלפל ירוק, ו עוף עם רוטב פלפל ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את הגריל.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
מתבלים חזה עוף במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
3
הניחו טריזי אננס על מגש כלים וסחטו עליהם מיץ ליים.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
4
מערבבים יחד מלח, פלפל שחור גרוס, כמון, אורגנו, אבקת שום ואבקת בצל להכנת תיבול פהיטה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
תיבול פהיטה
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
כָּתֵף
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ועוד 2 כפות מי קרח
5
מפזרים תיבול פהיטה על האננס.
מרכיבים שתצטרך
תיבול פהיטה
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
6
צולים את העוף עד שהוא מבושל והאננס עד שהחוץ מתחיל להתקרמל.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
בזמן שהעוף והאננס צולים שמים את החמאה והשמן במחבת גדולה והופכים את האש לבינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 כוס בצל קצוץ
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
8
מוסיפים את השאלוט והפטריות ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם, עד שהם רכים, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
9
מוסיפים את גרגרי הפלפל הירוק ומבשלים 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוק
10
מוסיפים את החרדל, השמנת והדמי-גלאס ומבשלים תוך ערבוב למשך 30 שניות.