טריזי דלעת צנוברים רוזמרין צלוי מתוק
זה עובד היטב כתוספת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, צמחונית לקטו אובו וידידותית ל-Fodmap . עם ציון של 20% , המנה הזו גרועה למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו טריזי דלעת צנובר צלוי חריף - 2 נקודות , טריזי דלעת צנובר צלוי חריף - 2 נקודות , וטריזי דלעת בלוטים צלויים בסוכר חום .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל-400 מעלות F.
חותכים את דלעת הצנוברים לשניים מלמעלה למטה בעזרת סכין חדה. השתמש בכף כדי לגרד את החומר פנימה.
חותכים כל חצי ל-4 טריזים שווים, ולאחר מכן מניחים את הנתחים, עם צד העור כלפי מטה, בתבנית אפייה.
מערבבים בקערה את החמאה, הסוכר החום, המלח, הרוזמרין ואבקת הצ'ילי ומערבבים לעיסה. מורחים את המשחה על כל הדלעת.
צולים בתנור במשך 20 דקות. לאחר מכן מבסוטים בתערובת החמאה מתחתית התבנית ומחזירים לתנור ל-20 דקות נוספות.
מגישים בתבנית האפייה, מטפטפים עוד רוטב בסוף. טָעִים מְאוֹד!