קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

טריזי תפוחי אדמה מטוגנים בתנור

טריזי תפוחי אדמה מטוגנים בתנור
טריזי תפוחי אדמה מטוגנים בתנור נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 138 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. אם יש לכם מלח, סוכר, חרדל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו טריזי בטטה מטוגנת בתנור, פלחי תפוחי אדמה בתנור, ו פלחי תפוחי אדמה אפויים בתנור (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 425°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים מלח, סוכר, פפריקה, חרדל ואבקת שום.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
לשפשף בעדינות תפוחי אדמה, אבל לא לקלף.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
4
חותכים כל תפוח אדמה לאורכו במחצית; לחתוך כל חצי לאורכו ל 4 טריזים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
5
מניחים טריזי תפוחי אדמה, צד העור למטה, במחבת מלבנית ungreased, 13x9x2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
לרסס תפוחי אדמה עם ספריי בישול עד מצופה קלות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
7
מפזרים תערובת מלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
אופים חשוף 25 עד 30 דקות או עד תפוחי אדמה רכים כאשר פירסינג עם מזלג. (זמן האפייה ישתנה בהתאם לגודל וסוג תפוח האדמה המשמש.)
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה