טרין ירקות קיץ הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 207 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך יין, קצוות, שעועית שעווה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות נסו טרין ירקות קיץ, טרין ברי קיץ, ו פרוסקו וטרין פירות קיץ (מתכונים דומים).
הוראות
1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 232°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
סלק לקצץ, משאיר 1/2 אינץ ' של גבעולים ללא פגע. מחלקים בין 2 גיליונות של רדיד כבד לסכל לעטוף לצרף סלק. צלי בתבנית אפייה רדודה עד מאוד מכרז, 1 עד 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
3
בואו קיטור בנייר כסף 15 דקות, ואז לקלף סלק לחתוך פלחי 1 אינץ ' רחב אם גדול. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1
כרישה חצויה לאורך, ואז קוצצים גס. לשטוף כרישה בקערת מים, להסעיר אותם, ואז להרים עם כפית מחוררת ולהעביר לסיר 3 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
(ומנות בלבד)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מוסיפים גזר כרישה יחד עם סלרי פרוס, שאלוט, יין, מלח, פלפל, 3 כוסות מים קרים ולהביא לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום ומבשלים, חשוף, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
שאלוט, מגורר או טחון
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
(ומנות בלבד)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
מוסיפים עלי סלרי, גבעולי עשב וחלקים גסים של עירית ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
4
יוצקים מלאי דרך מסננת בסדר רשת לתוך 1 ליטר זכוכית למדוד או קערה חסינת חום, השלכת מוצקים. אם המניות מודדות יותר מ 2 1/2 כוסות, לחזור סיר ומרתיחים עד 2 1/2 כוסות, על 10 עד 15 דקות. אם יש פחות, להוסיף מים. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
מערבבים ג ' לטין לתוך הנותרים 1/4 כוס מים קרים ולתת לעמוד 1 דקה כדי לרכך, ולאחר מכן להוסיף מלאי חם, ערבוב עד מומס. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1
מרתיחים שעועית ירוקה ושעווה שעועית בקבוצות נפרדות בסיר 5-6 ליטר של מים מומלחים רותחים, חשוף, עד מאוד רך, 6-7 דקות לכל אצווה, העברת עם כפית מחוררת לקערה של קרח ומים קרים כדי להפסיק לבשל.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה
שעועית שעווה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מסננים במסננת ומייבשים.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
העברה לקערה גדולה ועונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
1
מאוד קל טרין שמן, ואז שורה ארוכה הצדדים התחתון עם גיליון של פלסטיק לעטוף, להחליק את כל קמטים ומאפשר לפחות 2 אינץ ' של overhang בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
2
יוצקים על תערובת ג 'לטין 1/2 כוס לתוך טרין ומהיר-צ' יל במקפיא עד שנקבע, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
3
הנח שליש שעועית לאורך על שכבת ג ' לטין להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
4
מפזרים שליש עשבי תיבול קצוצים (כולל עירית), ולאחר מכן רופף העליון עם חצי סלק, משאיר קצת מקום ביניהם (עבור ג ' לטין למלא ולהחזיק ירקות יחד). חזור על שכבות עם חצי שעועית הנותרים ועשבי תיבול וכל סלק, ואז לסיים עם שכבה שלישית של שעועית ועשבי תיבול. מערבבים תערובת ג 'לטין שנותר שוב, ואז לאט לשפוך את כל אבל 1/2 כוס (שארית מילואים בטמפרטורת החדר), דוחף את הירקות אם יש צורך רק לכסות עם תערובת ג' לטין. צ ' יל, חשוף, עד העליון מוגדר, 1 1/2 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
אם תערובת ג ' לטין 1/2 כוס שמורה החלה להגדיר, חום עד רק נוזלי אבל לא חם, ואז לשפוך מעל טרין להגדיר. להירגע עד המשרד, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
1
הפעל סכין דק לאורך צדדים קצרים (קצוות) של טרין, ולאחר מכן להפוך טרין על קרש חיתוך, מושך בעדינות על אובראנג פלסטיק כדי לעזור unmold (להשליך פלסטיק לעטוף). בזהירות לחתוך טרין עם סכין חדה מאוד לתוך 8 פרוסות, העברת כל פרוסה לצלחת כמו לחתוך, באמצעות מרית מתכת להחזיק מחוץ לכל פרוסה יציבה.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
כגון גבינות לטאקו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2
טפטוף שמן (1/4 כוס) סביב צלחות ומפזרים פלר דה sel ופלפל על שמן טרין.
מרכיבים שתצטרך
Fleur De Sel
8 (U-12) שרימפס
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
1
* אין להשתמש סלק אדום במקום קיוג ' ה או סלק זהב, כפי שהם יצבעו את כל הירקות אדומים.* נירוסטה, זכוכית, ברזל יצוק אמייל אינם מגיבים; להימנע אלומיניום טהור ברזל מצופה, אשר יכול להקנות טעם לא נעים וצבע מתכונים עם מרכיבים חומציים בהם.* טרין יכול להיות מקורר במחבת, מכוסה בניילון נצמד לאחר 2 שעות עד 2 ימים.