קושימומחה
מוכן ב7 שעות
מנות8
ציון בריאות16
מגזין

טרין ירקות קיץ

טרין ירקות קיץ
טרין ירקות קיץ הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 207 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך יין, קצוות, שעועית שעווה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות נסו טרין ירקות קיץ, טרין ברי קיץ, ו פרוסקו וטרין פירות קיץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 232°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
סלק לקצץ, משאיר 1/2 אינץ ' של גבעולים ללא פגע. מחלקים בין 2 גיליונות של רדיד כבד לסכל לעטוף לצרף סלק. צלי בתבנית אפייה רדודה עד מאוד מכרז, 1 עד 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
3
בואו קיטור בנייר כסף 15 דקות, ואז לקלף סלק לחתוך פלחי 1 אינץ ' רחב אם גדול. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1
כרישה חצויה לאורך, ואז קוצצים גס. לשטוף כרישה בקערת מים, להסעיר אותם, ואז להרים עם כפית מחוררת ולהעביר לסיר 3 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מוסיפים גזר כרישה יחד עם סלרי פרוס, שאלוט, יין, מלח, פלפל, 3 כוסות מים קרים ולהביא לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום ומבשלים, חשוף, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
מוסיפים עלי סלרי, גבעולי עשב וחלקים גסים של עירית ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחם סנדוויץ', קלוי ומפוררלחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
4
יוצקים מלאי דרך מסננת בסדר רשת לתוך 1 ליטר זכוכית למדוד או קערה חסינת חום, השלכת מוצקים. אם המניות מודדות יותר מ 2 1/2 כוסות, לחזור סיר ומרתיחים עד 2 1/2 כוסות, על 10 עד 15 דקות. אם יש פחות, להוסיף מים. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
מערבבים ג ' לטין לתוך הנותרים 1/4 כוס מים קרים ולתת לעמוד 1 דקה כדי לרכך, ולאחר מכן להוסיף מלאי חם, ערבוב עד מומס. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1
מרתיחים שעועית ירוקה ושעווה שעועית בקבוצות נפרדות בסיר 5-6 ליטר של מים מומלחים רותחים, חשוף, עד מאוד רך, 6-7 דקות לכל אצווה, העברת עם כפית מחוררת לקערה של קרח ומים קרים כדי להפסיק לבשל.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
שעועית שעווהשעועית שעווה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מסננים במסננת ומייבשים.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
העברה לקערה גדולה ועונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
1
מאוד קל טרין שמן, ואז שורה ארוכה הצדדים התחתון עם גיליון של פלסטיק לעטוף, להחליק את כל קמטים ומאפשר לפחות 2 אינץ ' של overhang בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
2
יוצקים על תערובת ג 'לטין 1/2 כוס לתוך טרין ומהיר-צ' יל במקפיא עד שנקבע, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
3
הנח שליש שעועית לאורך על שכבת ג ' לטין להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
4
מפזרים שליש עשבי תיבול קצוצים (כולל עירית), ולאחר מכן רופף העליון עם חצי סלק, משאיר קצת מקום ביניהם (עבור ג ' לטין למלא ולהחזיק ירקות יחד). חזור על שכבות עם חצי שעועית הנותרים ועשבי תיבול וכל סלק, ואז לסיים עם שכבה שלישית של שעועית ועשבי תיבול. מערבבים תערובת ג 'לטין שנותר שוב, ואז לאט לשפוך את כל אבל 1/2 כוס (שארית מילואים בטמפרטורת החדר), דוחף את הירקות אם יש צורך רק לכסות עם תערובת ג' לטין. צ ' יל, חשוף, עד העליון מוגדר, 1 1/2 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
5
אם תערובת ג ' לטין 1/2 כוס שמורה החלה להגדיר, חום עד רק נוזלי אבל לא חם, ואז לשפוך מעל טרין להגדיר. להירגע עד המשרד, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
1
הפעל סכין דק לאורך צדדים קצרים (קצוות) של טרין, ולאחר מכן להפוך טרין על קרש חיתוך, מושך בעדינות על אובראנג פלסטיק כדי לעזור unmold (להשליך פלסטיק לעטוף). בזהירות לחתוך טרין עם סכין חדה מאוד לתוך 8 פרוסות, העברת כל פרוסה לצלחת כמו לחתוך, באמצעות מרית מתכת להחזיק מחוץ לכל פרוסה יציבה.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2
טפטוף שמן (1/4 כוס) סביב צלחות ומפזרים פלר דה sel ופלפל על שמן טרין.
מרכיבים שתצטרך
Fleur De SelFleur De Sel
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
1
* אין להשתמש סלק אדום במקום קיוג ' ה או סלק זהב, כפי שהם יצבעו את כל הירקות אדומים.* נירוסטה, זכוכית, ברזל יצוק אמייל אינם מגיבים; להימנע אלומיניום טהור ברזל מצופה, אשר יכול להקנות טעם לא נעים וצבע מתכונים עם מרכיבים חומציים בהם.* טרין יכול להיות מקורר במחבת, מכוסה בניילון נצמד לאחר 2 שעות עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
סלק זהבסלק זהב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
סלק אדוםסלק אדום
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות

מרכיבים

10פלפל שחורפלפל שחור21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרגזר, חצייה פרוסה דקגזר, חצייה פרוסה דק2צלעות סלרי, פרוסות, הזמנת עליםצלעות סלרי, פרוסות, הזמנת עלים4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן יבשיין לבן יבש8ריבס, קצוץ טרי או קפואFleur de sel לזריחתFleur de sel לזריחת14אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עירית טרייה, שליש תחתון גס לחתוך ושמור והשאר קצוץעירית טרייה, שליש תחתון גס לחתוך ושמור והשאר קצוץ5(יכול להיות או להרחיק)ג'לטין (משתי מעטפות 1/4-עוז)ג'לטין (משתי מעטפות 1/4-עוז)1קילוגרםתינוק מעורב (1 אינץ') או בינוני (2 אינץ') קיוג'ה וסלק זהב עם ירקות (על 16 תינוק או 6 בינוני; ראה הערת טבחים, להלן)תינוק מעורב (1 אינץ') או בינוני (2 אינץ') קיוג'ה וסלק זהב עם ירקות (על 16 תינוק או 6 בינוני; ראה הערת טבחים, להלן)8ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחור טחון גס עבור זליפהפלפל שחור טחון גס עבור זליפה151אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שעועית ירוקה, גזוזשעועית ירוקה, גזוז1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקצוץ מעורב במכרז עשבי תיבול טריים, גבעולים שמורים למלאיקצוץ מעורב במכרז עשבי תיבול טריים, גבעולים שמורים למלאי596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולה בתוספת תוספת לשמן טריןשמן זית כתית מעולה בתוספת תוספת לשמן טרין11 קילו קישואים,(צינור גדול)(צינור גדול)2שאלוט, חצייה פרוסה דקשאלוט, חצייה פרוסה דק1sprigקישוט: עשב טריקישוט: עשב טרי7696 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים קריםמים קרים151אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שעועית שעווה, גזוזשעועית שעווה, גזוז2largesכרישה, גזוז של כל עלים או קצוות דהוי, משאיר חלקים ירוקים מחובריםכרישה, גזוז של כל עלים או קצוות דהוי, משאיר חלקים ירוקים מחוברים