טרין משחק
אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן מתכונים לאוסף שלך, טרין משחק עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 31 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 365 קלוריות. 45 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם חזה ברווז, כבד עוף, משחק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : טרין חג, טרין ברוקולי, ו עגבניות טרין.
הוראות
בזהירות לחתוך את העור ברווז מן השד ברווז, ואז דק מאוד קוצצים את העור. שמור 12 בייקון rashers עבור רירית הפח.
חותכים את כל הבשר והבייקון שנותרו לחתיכות 1cm, שמירה על בשרים שונים נפרדים (שלב 1). שים את כל החלקים הטובים בצד אחד.
שמור את הבייקון קצוץ, מן החתיכות הטובות ביותר, להזמין עוף קצוץ 100 גרם, כבדי עוף 250 גרם, חצי המשחק המעורב, חצי הברווז וחצי עור הברווז.
שים את כל הבשר הנותרים ואת העור ברווז לתוך מעבד מזון (כולל כל חתיכות שומן) להתמזג בשר טחון.
להעביר לקערה ולהוסיף את השום, allspice, גרגרי ערער, פטרוזיליה, ארמניאק או ברנדי, יין ומניה.
מערבבים את הבשר הקצוץ שמורות ומרינדה במקרר הלילה.
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
משמנים תבנית של 1.5 ליטר או טרין בחמאה. קלות למתוח את הפריחה בייקון שמורות (צעד
ולהשתמש ברובם כדי ליישר את הפח או עובש, חופפים מעט ומשאיר שפע של overhang בחלק העליון (שלב 3). לארוז את תערובת הבשר לתוך הפח (שלב 4), ולאחר מכן לקפל את הבייקון overhang ולהניח את הפריחה שמורות על גבי.
מכסים את הטרין עם קלף אפייה, ולאחר מכן לכסות בחוזקה עם נייר. שים מגבת תה מקופלת בתוך פח קלייה ולהגדיר את טרין על גבי (שלב 5).
יוצקים מספיק מים חמים לתוך הפח הצלייה לבוא ממש מתחת לקצה של הפח טרין.
מכניסים לתנור, ואז להפחית את החום 160c/140c מאוורר / גז 3 ואופים במשך 1 שעות. קח מהתנור ולהשאיר להתקרר עבור 1 hr באמבט המים, ולאחר מכן להסיר ולהשאיר להתקרר לחלוטין.
לאחר מגניב, לחתוך רצועה של נייר או כרטיס כדי להתאים את החלק העליון של הפח, לשים אותו על גבי טרין ולשקול אותו עם כמה פחיות כבדות (שלב 6). תירגע בן לילה.
בזהירות להסיר את טרין מן הפח, לנגב את כל הג ' לי לשרת בפרוסות עם טוסטים cornichons.