קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות37
מגזין

טרין עדשים צרפתי עם פודינג גזר מתובל

טרין עדשים צרפתי עם פודינג גזר מתובל
טרין עדשים צרפתי עם פודינג גזר מלוח עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 6 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 395 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. האוכל הביא לך אותו. אם יש לך שמן זית, שמנת כבדה, כרישה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זה הוא די זול מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. נסו טרין עדשים צרפתי עם פודינג גזר מתובל, עוגת קציץ ירקות מלוחה (טרין), ו אגוזי לוז, קישואים וטרין גזר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 163° ומסדרים מתלה באמצע. להביא 8 כוסות מים לרתיחה בסיר גדול על חום גבוה; לשמור על מבשלים.בינתיים, להביא את הנותרים 1/4 כוס מים לרתיחה במחבת גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
מחבת רוטבמחבת רוטב
תנורתנור
2
מוסיפים את הגזר ו 1/2 כפית מלח ועונה עם פלפל. להפחית את החום בינוני נמוך, לכסות עם מכסה הידוק, ומבשלים עד מתרכך, על 5 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר 1/2 כוס הגזר לקערה קטנה ולהעביר את הגזרים הנותרים לבלנדר, משאיר כל עודף מים במחבת; מניחים את שניהם בצד. למחוק את המחבת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
פלפלפלפל
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
בלנדרבלנדר
קערהקערה
מחבתמחבת
3
מניחים 1 כוס הקרם והביצה בבלנדר עם הגזרים ומתמזגים עד חלקה, כ -30 שניות. באופן שווה לחלק את תערובת גזר שמנת בין 6 (1/2-ליטר) מזג-צנצנות זכוכית. מחלקים את שמורות 1/2 כוס גזר בין צנצנות. רווח שווה את הצנצנות בתבנית זכוכית 13 על 9 אינץ'.להיזהר לא לקבל מים בתוך צנצנות, להוסיף מספיק מים רותחים לתבנית האפייה, כך שהוא מגיע רק בעבר תערובת הגזר בצנצנות. מכסים את צלחת האפייה בחוזקה בנייר אלומיניום ומעבירים אותה בזהירות לתנור.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
קרםקרם
מיםמים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תבנית אפייהתבנית אפייה
בלנדרבלנדר
תנורתנור
4
אופים עד 1 אינץ החיצוני של כל פודינג מוגדר (המרכזים עדיין יהיה מעט jiggly), על 25 דקות. בינתיים, תטגן את הכרישה והקישואים ותבשל את העדשים.
מרכיבים שתצטרך
קישואיםקישואים
פודינגפודינג
עדשיםעדשים
כרישהכרישה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מחממים את שמן הזית במחבת שמורה על אש בינונית עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים את הכרישה ואת הקורנית, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רק מתחיל להתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
כרישהכרישה
טימיןטימין
7
מוסיפים את הקישואים, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים לשלב. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הקישואים הוא פריך-מכרז והכרישה הם התרככו לחלוטין, על 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
קישואיםקישואים
כרישהכרישה
8
הסר את המחבת מהחום והנח בצד.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מניחים את העדשים, עלה דפנה, ושום בסיר בינוני לכסות עם מים קרים על ידי 2 אינץ'. מביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד העדשים עדיין קצת קשה במרכז, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
עדשיםעדשים
שוםשום
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
10
מוסיפים את הכפית הנותרת של המלח הנמדד, מערבבים לשלב, וממשיכים להתבשל עד העדשים הם רק מכרז, על 3 עד 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
מלחמלח
11
לנקז דרך מסננת בסדר רשת גדולה.
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
12
הסר את שן השום ואת עלה דפנה ולהעביר את העדשים לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמותשיני שום שלמות
עלי דפנהעלי דפנה
עדשיםעדשים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
13
מוסיפים את chèvre ואת 2 כפות הנותרים של שמנת ומערבבים לשלב באופן שווה; להפריש.כאשר פודינג הגזר מוכן, בזהירות להסיר את הצנצנות מן המים החמים ולהעביר מתלה חוט להתקרר מעט, על 10 minutes.To להרכיב את terrines, לחלק את כל תערובת עדשים-chèvre על פודינג גזר, באמצעות קצות האצבעות שלך כדי להחליק אותו בעדינות לתוך שכבה אפילו. מחלקים את כל תערובת כרישה-קישואים על תערובת עדשים-chèvre.
מרכיבים שתצטרך
קישואיםקישואים
גזרגזר
עדשיםעדשים
קרםקרם
מיםמים
כרישהכרישה
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
14
מגישים חמים או בטמפרטורת החדר, או לתת את terrines להתקרר לחלוטין, לכסות בחוזקה, ומקרר עד 3 ימים.