טריפל ברי צ'יפס עם מרנג Streusel
טריפל ברי צ'יפס עם מרנג Streusel דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 186 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שקדים, קורנפלור, ג'ינג'ר גבישי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו קינוח במחיר סביר. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 24%. נסו טוגני Streusel קינמון, עוגת מרנג לימון תלת שכבתית, ו עוגת מרנג לימון שכבה משולשת (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין streusel, למקם חלבונים ביצה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד קצף (כ -30 שניות). בהדרגה להוסיף סוכר, 1 כף בכל פעם, להכות עד פסגות נוקשות טופס (כ 2 דקות). בעדינות לקפל שקדים, קוקוס, ו 1/4 כפית קינמון.
מורחים באופן שווה ככל האפשר על קלף מרופד 15 x 10 אינץ ' ג ' לי רול מחבת.
אופים 2 1/2 שעות. לכבות את התנור; מקצפת בתנור סגור לפחות 12 שעות או עד יבש לחלוטין.
הסר מרנג מנייר. קרמבל מקצפת לחתיכות 1/4 אינץ'.
כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים את הקמח ואת 4 המרכיבים הבאים (קמח דרך 1/4 כפית קינמון) בקערה; חותכים בחמאה עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד שהתערובת דומה לארוחה גסה. מערבבים חתיכות מרנג.
כדי להכין מילוי, לשלב אוכמניות ו 7 מרכיבים הבאים (אוכמניות דרך קליפת תפוז) בקערה; לזרוק היטב. כף 1/2 כוס מילוי לתוך כל 12 (6-אונקיה) ramekins או כוסות פודינג מצופה ספריי בישול. למעלה כל אחד עם תערובת 1/3 כוס מרנג streusel.
מניחים ramekins על תבנית אפייה; אופים ב 350 במשך 10 דקות או עד מבעבע.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
הערה: אתה יכול גם להפוך את הקינוח הזה בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ'. (
אופים במשך 30 דקות או עד מבעבע. או להשתמש במחבתות קטנות כמו זו שלמעלה, שמצאנו בוויליאמס-סונומה. (
אופים במשך 25 דקות.) המתכון עושה מספיק כדי למלא 6 מחבת, 2 מנות לכל מחבת.
וריאציה: טריפל ברי צ ' יפס עם Streusel שקדים: אם אתה ממהר, לנסות את זה פשוט יותר, ציפוי שטרודל מסורתי - עשה עם חמאה, קמח, וסוכר.
Streusel שקדים: 3/4 כוס קמח לכל מטרה; 1/2 כוס אורז סוכר חום; 1/2 כפית מלח; 4 1/2 כפות חמאה צוננת, לחתוך לחתיכות קטנות; 3/4 כוס שיבולת שועל רגילה; 1/3 כוס שקדים פרוסים
כדי להכין streusel, קמח כף קל לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מניחים קמח, סוכר חום, ומלח במעבד מזון; דופק 2 פעמים או עד בשילוב.
מוסיפים חמאה צוננת; דופק 6 פעמים או עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מוסיפים שיבולת שועל ושקדים, דופק 2 פעמים.
מפזרים מעל ברי מילוי; אופים על פי המתכון לעיל.