טריפל ג'ינג'ר עם אגסים
ג'ינג'ר טריפל עם אגסים דורש כשעה ו-30 דקות מההתחלה ועד הסוף. תמורת 96 סנט למנה , אתה מקבל קינוח שמגיש 16. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 4 גרם חלבון , 19 גרם שומן , ובסך הכל 407 קלוריות . אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לחג המולד . אם יש לכם אגסים, גבינת שמנת, ג'ינג'ר טחון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 26% , וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: אגסים תפוחים ותמרים צ'אטני/לפתן , מרק ערמונים ופטריות בר עם קרם פרמזן ואגסים , ופודינג לחם שוקולד עם אגסים הפתעה .
הוראות
מכינים ואופים את תערובת העוגה לפי הוראות האריזה. מצננים לחלוטין על רשת.
בקערה גדולה מערבבים מים ומיץ לימון. קולפים אגסים, אחד בכל פעם, לרבעים וחותכים ל-1 עד 1-1/2 אינץ'. נתחים.
מניחים בתערובת המים למניעת השחמה.
מסננים אגסים. במחבת גדולה מערבבים 1/2 כוס סוכר, 2 כפות חמאה ו-1/4 כפית כל קינמון וג'ינג'ר.
מוסיפים חצי מהאגסים. מבשלים ומערבבים על אש בינונית-גבוהה במשך 4-5 דקות או עד שהסירופ מזהיב. להפחית את החום לבינוני-נמוך; מכסים ומבשלים 10 דקות יותר, תוך ערבוב מדי פעם.
חוזרים על הפעולה עם יתרת הסוכר, החמאה, הקינמון, הג'ינג'ר והאגסים. מצננים לחלוטין.
בינתיים, לקרם טריפל, טורפים בקערה גדולה את גבינת השמנת, הסוכר החום, מיץ התפוזים, קליפת התפוז והתמצית עד לקבלת תערובת אחידה. מקפלים בעדינות פנימה קצפת.
להרכבה, חתכו את העוגה ל-1/4 אינץ'. פרוסות.
מניחים שליש ב-3-Qt. צלחת זוטת או קערת הגשה מזכוכית; למעלה עם שליש אגסים ושליש תערובת גבינת שמנת. חזור על שכבות פעמיים. מכסים ומעבירים למקרר למספר שעות או ללילה.