טריפל שוקולד, ערמונים ותפוזים
טריפל שוקולד, ערמונים ותפוזים הוא קינוח ללא גלוטן . מתכון זה מכיל 8 מנות עם 888 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -53 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 19% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 22 אוכלי אוכל וטבחים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו-55 דקות . אם יש לכם עוגת פאונד, סוכר, חפיסת שוקולד וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. עם ציון ספונקולרי של 0% , המנה הזו גרועה מאוד (אבל עדיין ניתנת לתיקון). מתכונים דומים: מרק ערמונים ופטריות בר עם קרם פרמזן ואגסים , צלעות חזיר עם חמוציות מיובשות, מלית פטריות וערמונים ומרק צ'וריסו ערמונים .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: קערת טריפל 4 ליטר או קערת זכוכית 4 ליטר
מערבבים את השוקולד והחמאה בקערה בינונית.
שמים את הקערה על סיר מים בקושי מתבשל ומערבבים מדי פעם עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה, כ-5 דקות. לְהַפְרִישׁ.
בקערה בינונית נוספת, בעזרת מזלג, מועכים בעדינות את מחית הערמונים לגושים בגודל 1/2 אינץ'.
במערבל סטנד, מצויד במצרף מקצף, מקציפים את השמנת עד לקבלת תערובת סמיכה. כשהמכונה פועלת, מוסיפים בהדרגה את הסוכר וממשיכים להקציף עד שהקרם מחזיק פסים נוקשים.
מוסיפים מחצית מהקצפת למחית הערמונים ובעזרת מרית מקפלים אותה פנימה עד להטמעה. לְהַפְרִישׁ.
מערבבים את גרידת התפוז ו-1/3 מהקצפת שנותרה לתוך תערובת השוקולד עד לקבלת תערובת חלקה, ואז מקפלים פנימה את יתרת הקצפת. לְהַפְרִישׁ.
להרכבת הטרייפל: בתחתית קערת טרייפל בגודל 4 ליטר, מסדרים שכבה אחת של פרוסות עוגה קילו, קוטמים את פרוסות העוגה, במידת הצורך, כך שיתאימו.
מטפטפים את עוגת הפאונד בכ-1/4 כוס מליקר התפוזים או סירופ התפוזים.
מורחים מעל 1/2 מקרם הערמונים. מסדרים שכבה נוספת של פרוסות עוגת פאונד מעל ומטפטפים 1/4 כוס ליקר תפוזים.
מורחים מעל 1/2 מקרם השוקולד. חוזרים על השכבות בעזרת השמנת והליקר שנותרו, ומסיימים בשכבת קרם שוקולד.
לקישוט: בעזרת קולפן ירקות מגלחים את חפיסת השוקולד על גבי הטרייפל ומפזרים גרידת תפוז. מכסים את הטריפל בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-3 שעות לפחות או ללילה. הניחו לטריפל לעמוד בטמפרטורת החדר לפחות שעה לפני ההגשה.
בסיר קטן מביאים את מיץ התפוזים והסוכר לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. מבשלים תוך כדי ערבוב מדי פעם עד שהסוכר נמס, כ-5 דקות. מצננים 20 דקות.