קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות64
מגזין

טרנט עם פסטו, שעועית ותפוחי אדמה: פסטו ג'נובזה

טרנט עם פסטו, שעועית ותפוחי אדמה: פסטו ג'נובזה
טרנטה עם פסטו, שעועית, תפוחי אדמה: פסטו ג'נובזה הוא חלב חינם מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה 37% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 1260 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 66 גרם שומן כל אחד. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. אם יש לכם מלח ים, פסטה טרנט, שמן זית ליגורי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 86%, המנה הזו מעולה. נסו טרנט עם חלפה פסטו, טרנט עם פסטו חצילים ובזיליקום, ו פטוצין אל פסטו ג'נובזה (מתכונים דומים).

הוראות

1
להכנת הפסטו: במכתש אבן גדול מניחים את הצנוברים, הבזיליקום, השום והמלח וטוחנים בעזרת עלי עד שהוא יוצר עיסה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
2
מזלפים פנימה את שמן הזית ומקציפים את התערובת כל הזמן בכף עץ. ניתן לקצוץ זאת גם במעבד מזון לפני הוספת השמן. ניתן לאחסן את הפסטו בצנצנות, ומעליהן שמן זית כתית מעולה, למשך מספר שבועות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
3
להכנת מנת הפסטה: הביאו 6 ליטר מים לרתיחה והוסיפו 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
מבשלים את הפסטה לפי הוראות החבילה עד "אל דנטה" ומסננים.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
5
מוסיפים פסטה למחבת קרה יחד עם השעועית. זורקים עם פסטו, תפוחי אדמה אדומים ונותנים לפסטה החמה והשעועית לחמם את הפסטו ותפוחי האדמה. אין לחמם מחדש.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה אדוםתפוח אדמה אדום
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים עוד שמן זית כתית מעולה, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן