טרנט עם פסטו, שעועית ותפוחי אדמה: פסטו ג'נובזה
טרנטה עם פסטו, שעועית, תפוחי אדמה: פסטו ג'נובזה הוא חלב חינם מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה 37% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 1260 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 66 גרם שומן כל אחד. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. אם יש לכם מלח ים, פסטה טרנט, שמן זית ליגורי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 86%, המנה הזו מעולה. נסו טרנט עם חלפה פסטו, טרנט עם פסטו חצילים ובזיליקום, ו פטוצין אל פסטו ג'נובזה (מתכונים דומים).
הוראות
להכנת הפסטו: במכתש אבן גדול מניחים את הצנוברים, הבזיליקום, השום והמלח וטוחנים בעזרת עלי עד שהוא יוצר עיסה.
מזלפים פנימה את שמן הזית ומקציפים את התערובת כל הזמן בכף עץ. ניתן לקצוץ זאת גם במעבד מזון לפני הוספת השמן. ניתן לאחסן את הפסטו בצנצנות, ומעליהן שמן זית כתית מעולה, למשך מספר שבועות.
להכנת מנת הפסטה: הביאו 6 ליטר מים לרתיחה והוסיפו 2 כפות מלח.
מבשלים את הפסטה לפי הוראות החבילה עד "אל דנטה" ומסננים.
מוסיפים פסטה למחבת קרה יחד עם השעועית. זורקים עם פסטו, תפוחי אדמה אדומים ונותנים לפסטה החמה והשעועית לחמם את הפסטו ותפוחי האדמה. אין לחמם מחדש.
מוסיפים עוד שמן זית כתית מעולה, לפי הטעם.