קושירגיל
מוכן ב10 דק.
מנות3
ציון בריאות15
מגזין

יאקיסובה (焼きそば)

יאקיסובה (焼きそば)
צריך מנה עיקרית ללא חלב? יקסיסובה (焼きそば) יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 571 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של Norecipes דורש כרוב), קטשופ, בנישוגה), ודבש. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-72 היו אומרים שזה פגע במקום. זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של אוכל יפני. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. מתכונים דומים: יקיסובה, יקיסובה, ו עוף יאקיסובה.

הוראות

1
צעדים
2
מרתיחים את האטריות על פי ההוראות על החבילה. כאשר האטריות נעשות, לנקז ולשטוף ביסודיות עם מים קרים, באמצעות האצבעות שלך כדי להתסיס את האטריות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
מסננים כמה שיותר מים מן האטריות ככל האפשר על ידי שימוש בתנועה יורדת עם שתי הידיים ומשך פתאום. לזרוק את האטריות עם 2 כפיות של שמן צמחי כדי לשמור על האטריות מלהידבק יחד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
4
הכינו את הירקות והכינו את הרוטב על ידי הקצפת יחד את רוטב ווסטרשייר, קטשופ, רוטב צדפות, דבש ופלפל לבן בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
רוטב צדפותרוטב צדפות
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מחממים מחבת גדולה בעלת תחתית כבדה או מחבת מעל חום גבוה עד לחום.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים 1 כף שמן יחד עם בטן חזיר או בייקון. מטגנים עד שהשומן מהחזיר מתחיל להתעלף.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
דַק-דַק-
7
מוסיפים את הגזרים, הבצל והכרוב ומערבבים ומטגנים באמצעות שתי מריות עד שהירקות תוססים בצבע ומתחילים לנבול (הם לא צריכים להיות מבושלים במלואם עדיין).
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
8
מוסיפים אטריות וזורקים עם השמן במחבת. אם אתה שם לב שהם נדבקים, להוסיף עוד קצת שמן ישירות על האטריות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
לטפטף את הרוטב באופן שווה על האטריות ולהמשיך לזרוק ומטגן עד האטריות הם צבע אחיד ואתה יכול להריח את הרוטב מתחיל caramelize.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
10
צלחת את yakisoba ומפזרים aonori ו benishoga לקשט.