קושימומחה
מוכן ב25 שעות, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

יבש שפשף צלעות עין

יבש שפשף צלעות עין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל יבש שפשף צלעות עין. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 63 גרם חלבון 72 גרם של שומן, וסך הכל 926 קלוריות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר חום, שמן זית, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. 12 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 25 שעות ו-5 דקות. נסו לשפשף תבלין יבש הטוב ביותר עבור עוף, בשר חזיר, חזיר שפשף תבלינים, ו יבש שפשף עוף מנגל (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מערבבים את כל החומרים היבשים בקערה. השתמש באצבעות שלך כדי לוודא כי כל החומרים מופצים באופן שווה. לשפשף את החלק החיצוני של כל סטייק בנדיבות עם לשפשף. לעטוף כל סטייק בניילון נצמד ולשים במקרר לפחות 24 שעות, 2 עד 3 ימים עדיף. זה יגרום לסטייק לטעום כאילו הוא הזדקן.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
עוטףעוטף
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
3
מחממים גז או גריל פחם.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
4
מברשת ומשמן את הגריל כדי לשחרר ולהסיר כל crud.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
5
הסר את הסטייקים מהמקרר כ -20 עד 30 דקות לפני הבישול. ממש לפני הבישול להסיר את ניילון לעטוף קלות שמן סטייקים.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
עוטףעוטף
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
6
מניחים את הסטייקים על גריל חם מאוד לשים צ ' אר משני צידי הסטייק. כאשר שני הצדדים של הסטייק הפכו חרוך היטב להעביר את הסטייק לחלק קריר יותר של הגריל להמשיך לבשל במשך 6 עד 7 דקות לכל צד עבור מדיום רייר.
מרכיבים שתצטרך
קריר יותרקריר יותר
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
7
הסר את הסטייק מן הגריל ולתת לנוח במקום חם במשך 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
8
חותכים את הסטייק מהעצם וחותכים על ההטיה על פני התבואה.
מרכיבים שתצטרך
עצםעצם
סטייק.סטייק.
9
טפטוף עם שמן זית כתית מעולה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה