יבש שפשף צלעות עין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל יבש שפשף צלעות עין. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 63 גרם חלבון 72 גרם של שומן, וסך הכל 926 קלוריות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר חום, שמן זית, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. 12 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 25 שעות ו-5 דקות. נסו לשפשף תבלין יבש הטוב ביותר עבור עוף, בשר חזיר, חזיר שפשף תבלינים, ו יבש שפשף עוף מנגל (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מערבבים את כל החומרים היבשים בקערה. השתמש באצבעות שלך כדי לוודא כי כל החומרים מופצים באופן שווה. לשפשף את החלק החיצוני של כל סטייק בנדיבות עם לשפשף. לעטוף כל סטייק בניילון נצמד ולשים במקרר לפחות 24 שעות, 2 עד 3 ימים עדיף. זה יגרום לסטייק לטעום כאילו הוא הזדקן.
מברשת ומשמן את הגריל כדי לשחרר ולהסיר כל crud.
הסר את הסטייקים מהמקרר כ -20 עד 30 דקות לפני הבישול. ממש לפני הבישול להסיר את ניילון לעטוף קלות שמן סטייקים.
מניחים את הסטייקים על גריל חם מאוד לשים צ ' אר משני צידי הסטייק. כאשר שני הצדדים של הסטייק הפכו חרוך היטב להעביר את הסטייק לחלק קריר יותר של הגריל להמשיך לבשל במשך 6 עד 7 דקות לכל צד עבור מדיום רייר.
הסר את הסטייק מן הגריל ולתת לנוח במקום חם במשך 7 עד 8 דקות.
חותכים את הסטייק מהעצם וחותכים על ההטיה על פני התבואה.
טפטוף עם שמן זית כתית מעולה ומגישים מיד.