קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

יוגורט במרינדה עוף בגריל עם האריסה

יוגורט במרינדה עוף בגריל עם האריסה
יוגורט במרינדה עוף בגריל עם האריסה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 260 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח ים, מלח כשר, זרעי כמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הג'ינג'ר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן קטוגני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -40 דקות. נסו כריסה צלויה-כבש במרינדה עם רוטב יוגורט מרוקאי, טאקו עוף במרינדה יוגורט עם האריסה, ו ארוחת ערב: הריסאן ועוף במרינדה יוגורט (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בקערה גדולה, לשלב את יוגורט, ג ' ינג 'ר, כמון, פתיתי צ' ילה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
3
להקציף עד חלקה לשפוך לתוך צלחת אפייה.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
4
להניח את חצאי העוף, את צד העור, בתערובת היוגורט. מכסים בניילון נצמד ומקררים לכמה שעות כדי להשרות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
מחממים גריל נקי מאוד בינוני. כאשר הגריל חם, מברשת עם השמן.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
הסר את העוף מן היוגורט, משאיר כל עודף מאחור, ולהניח אותם על הגריל, עור בצד למטה. מבשלים עד שהעור חום ופריך, ולאחר מכן להעיף. אתה רוצה לצלות אותם, בעצם, על הגריל, ולהימנע "בוערים" אותם או לבשל אותם על חום אינטנסיבי מדי. זה היה מייבש אותם. גריל העוף עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך רשם הירך בין 155 מעלות F ו 160 מעלות f, 35 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
הסר את העוף מן הגריל ללוח חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
חותכים לחתיכות קטנות או לשרת שלם, סגנון משפחתי.
9
מעבירים למגש מנה ומפזרים מיץ לימון. למעלה עם חלק האריסה ולשרת באופן מיידי.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
HarissaHarissa
10
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
בקערה קטנה, לשלב את זרעי כוסברה, זרעי כמון וזרעי קימל.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
זרעי קימלזרעי קימל
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
12
מוסיפים את התבלינים למגש הסדין וטוסט בתנור במשך 1 עד 2 דקות; אתה צריך לזהות קלושות את ריח התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
הסר את המגש מהתנור והנח בצד להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
14
מוסיפים את הפפריקה ואת פתיתי צ ' ילה לתערובת התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
15
באמצעות מרגמה ועלי (או לחלופין, מעבד מזון), לטחון את שיני השום עד שהם הופכים להדביק, ולאחר מכן להוסיף את פלפל אדום. מתבלים במלח, ואז מוסיפים את התבלינים ואת 2 כפות שמן זית כתית מעולה ומתמזגים היטב. כאשר מעורבב, להעביר את האריסה למיכל העליון עם קצת שמן זית נוסף. זה ישמור על 3 עד 6 שבועות, מכוסה, במקרר.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
HarissaHarissa
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח