קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

יוגורט במרינדה עוף בגריל עם האריסה

יוגורט במרינדה עוף בגריל עם האריסה
יוגורט במרינדה עוף בגריל עם האריסה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 260 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח ים, מלח כשר, זרעי כמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הג'ינג'ר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן קטוגני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -40 דקות. נסו כריסה צלויה-כבש במרינדה עם רוטב יוגורט מרוקאי, טאקו עוף במרינדה יוגורט עם האריסה, ו ארוחת ערב: הריסאן ועוף במרינדה יוגורט (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בקערה גדולה, לשלב את יוגורט, ג ' ינג 'ר, כמון, פתיתי צ' ילה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
להקציף עד חלקה לשפוך לתוך צלחת אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
להניח את חצאי העוף, את צד העור, בתערובת היוגורט. מכסים בניילון נצמד ומקררים לכמה שעות כדי להשרות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
מחממים גריל נקי מאוד בינוני. כאשר הגריל חם, מברשת עם השמן.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
6
הסר את העוף מן היוגורט, משאיר כל עודף מאחור, ולהניח אותם על הגריל, עור בצד למטה. מבשלים עד שהעור חום ופריך, ולאחר מכן להעיף. אתה רוצה לצלות אותם, בעצם, על הגריל, ולהימנע "בוערים" אותם או לבשל אותם על חום אינטנסיבי מדי. זה היה מייבש אותם. גריל העוף עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך רשם הירך בין 155 מעלות F ו 160 מעלות f, 35 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
7
הסר את העוף מן הגריל ללוח חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
8
חותכים לחתיכות קטנות או לשרת שלם, סגנון משפחתי.
9
מעבירים למגש מנה ומפזרים מיץ לימון. למעלה עם חלק האריסה ולשרת באופן מיידי.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
HarissaHarissa
10
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
בקערה קטנה, לשלב את זרעי כוסברה, זרעי כמון וזרעי קימל.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
זרעי קימלזרעי קימל
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
מוסיפים את התבלינים למגש הסדין וטוסט בתנור במשך 1 עד 2 דקות; אתה צריך לזהות קלושות את ריח התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
הסר את המגש מהתנור והנח בצד להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
מוסיפים את הפפריקה ואת פתיתי צ ' ילה לתערובת התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
15
באמצעות מרגמה ועלי (או לחלופין, מעבד מזון), לטחון את שיני השום עד שהם הופכים להדביק, ולאחר מכן להוסיף את פלפל אדום. מתבלים במלח, ואז מוסיפים את התבלינים ואת 2 כפות שמן זית כתית מעולה ומתמזגים היטב. כאשר מעורבב, להעביר את האריסה למיכל העליון עם קצת שמן זית נוסף. זה ישמור על 3 עד 6 שבועות, מכוסה, במקרר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
HarissaHarissa
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה