יוגורט במרינדה עוף בגריל עם האריסה
יוגורט במרינדה עוף בגריל עם האריסה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 260 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח ים, מלח כשר, זרעי כמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הג'ינג'ר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן קטוגני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -40 דקות. נסו כריסה צלויה-כבש במרינדה עם רוטב יוגורט מרוקאי, טאקו עוף במרינדה יוגורט עם האריסה, ו ארוחת ערב: הריסאן ועוף במרינדה יוגורט (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בקערה גדולה, לשלב את יוגורט, ג ' ינג 'ר, כמון, פתיתי צ' ילה ומלח.
להקציף עד חלקה לשפוך לתוך צלחת אפייה.
להניח את חצאי העוף, את צד העור, בתערובת היוגורט. מכסים בניילון נצמד ומקררים לכמה שעות כדי להשרות.
מחממים גריל נקי מאוד בינוני. כאשר הגריל חם, מברשת עם השמן.
הסר את העוף מן היוגורט, משאיר כל עודף מאחור, ולהניח אותם על הגריל, עור בצד למטה. מבשלים עד שהעור חום ופריך, ולאחר מכן להעיף. אתה רוצה לצלות אותם, בעצם, על הגריל, ולהימנע "בוערים" אותם או לבשל אותם על חום אינטנסיבי מדי. זה היה מייבש אותם. גריל העוף עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך רשם הירך בין 155 מעלות F ו 160 מעלות f, 35 עד 40 דקות.
הסר את העוף מן הגריל ללוח חיתוך.
חותכים לחתיכות קטנות או לשרת שלם, סגנון משפחתי.
מעבירים למגש מנה ומפזרים מיץ לימון. למעלה עם חלק האריסה ולשרת באופן מיידי.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
בקערה קטנה, לשלב את זרעי כוסברה, זרעי כמון וזרעי קימל.
מוסיפים את התבלינים למגש הסדין וטוסט בתנור במשך 1 עד 2 דקות; אתה צריך לזהות קלושות את ריח התבלינים.
הסר את המגש מהתנור והנח בצד להתקרר.
מוסיפים את הפפריקה ואת פתיתי צ ' ילה לתערובת התבלינים.
באמצעות מרגמה ועלי (או לחלופין, מעבד מזון), לטחון את שיני השום עד שהם הופכים להדביק, ולאחר מכן להוסיף את פלפל אדום. מתבלים במלח, ואז מוסיפים את התבלינים ואת 2 כפות שמן זית כתית מעולה ומתמזגים היטב. כאשר מעורבב, להעביר את האריסה למיכל העליון עם קצת שמן זית נוסף. זה ישמור על 3 עד 6 שבועות, מכוסה, במקרר.