יוגורט במרינדה עוף עם סלט סלק
יוגורט במרינדה עוף עם סלט סלק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 39 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 347 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -40 דקות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך מיץ לימון, garam masala, ירכיים עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו סלט סלק טרי וחם עם סלק ירוק ורוטב יוגורט (מזון כוח), סלק קושומביר-סלט סלק עם יוגורט, ו סלט סלק במרינדה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 8 מרכיבים (דרך ג ' ינג ' ר) בקערה גדולה.
הוסף ירכיים עוף; לזרוק מעיל. כיסוי וצינה לפחות 4 שעות.
מערבבים את העגבניות ואת 4 המרכיבים הבאים (דרך כוסברה) בקערה בינונית.
מערבבים מיץ, שמן זית, ו 1/2 כפית מלח.
יוצקים תערובת מיץ על תערובת סלק, ולזרוק למעיל. כיסוי וצינה לפחות 2 שעות.
מחממים מחבת גריל על חום גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
הסר עוף מן המרינדה, ולהשליך מרינדה.
מפזרים עוף באופן שווה עם הנותרים 1/2 כפית מלח.
מוסיפים חצי מהעוף למחבת; מבשלים עוף 4 דקות בכל צד או עד לסיום. חזור על הליך עם העוף שנותר.