קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

יוגורט במרינדה עוף עם סלט סלק

יוגורט במרינדה עוף עם סלט סלק
יוגורט במרינדה עוף עם סלט סלק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 39 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 347 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -40 דקות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך מיץ לימון, garam masala, ירכיים עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו סלט סלק טרי וחם עם סלק ירוק ורוטב יוגורט (מזון כוח), סלק קושומביר-סלט סלק עם יוגורט, ו סלט סלק במרינדה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 8 מרכיבים (דרך ג ' ינג ' ר) בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2
הוסף ירכיים עוף; לזרוק מעיל. כיסוי וצינה לפחות 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
3
מערבבים את העגבניות ואת 4 המרכיבים הבאים (דרך כוסברה) בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
4
מערבבים מיץ, שמן זית, ו 1/2 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
5
יוצקים תערובת מיץ על תערובת סלק, ולזרוק למעיל. כיסוי וצינה לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
6
מחממים מחבת גריל על חום גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
7
הסר עוף מן המרינדה, ולהשליך מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
8
מפזרים עוף באופן שווה עם הנותרים 1/2 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים חצי מהעוף למחבת; מבשלים עוף 4 דקות בכל צד או עד לסיום. חזור על הליך עם העוף שנותר.
מרכיבים שתצטרך
10
מגישים עם סלט.