יוגורט בסגנון מזרח תיכוני
יוגורט בסגנון המזרח התיכון עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון ארוחת הבוקר שלך. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 319 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שומשום, קורנית, יוגורט חלב מלא, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון המזרח התיכון. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו יוגורט בסגנון מזרח תיכוני, סלט מלפפון יוגורט מזרח תיכוני, ו טחינה מזרח תיכונית ומתאבן יוגורט (מתכונים דומים).
הוראות
קו מסננת עם שכבה כפולה של מגבות נייר ולהגדיר מעל קערה.
להקציף יוגורט עם מלח וכפית לתוך מסננת.
תן ניקוז, מכוסה ומקורר, לפחות 12 שעות ועד 2
בינתיים, שומשום טוסט במחבת כבדה קטנה ויבשה, רועד מחבת מדי פעם, עד הזהב, על 2 דקות.
לטאטא יחד שמן, מנטה, טימין בקערה, ולאחר מכן להוסיף זרעי שומשום קלוי וצינה, מכוסה, עד 24 שעות.
להביא תערובת שומשום לטמפרטורת החדר, ואז לטפטף אותו מעל lebneh (יוגורט מעובה).