יוגורט וניל פנה קוטה
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו יוגורט וניל פנה קוטן. מתכון ללא גלוטן זה מגיש 4 . חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ -9 גרם חלבון , 3 גרם שומן ובסך הכל 205 קלוריות . אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה מטעם Taste of Home דורש רוטב חמוציות מלא ו/או אגסים אופציונלי, חלב, סוכר ופולי וניל. זהו מתכון במחיר סביר לחובבי אוכל ים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך גדול של 33% . מתכונים דומים: יוגורט שעועית וניל פננה קוטה עם אוכמניות קוליס , פננה קוטה וניל ופנה קוטה וניל .
הוראות
בסיר קטן מפזרים ג'לטין על חלב; לתת לעמוד במשך דקה. מחלקים פולי וניל לאורכו; בעזרת קצה סכין חד, מגרדים זרעים.
מוסיפים שעועית וזרעים לתערובת הג'לטין.
מחממים על אש קטנה תוך ערבוב עד להמסה מלאה של הג'לטין.
מערבבים יוגורט וסוכר; טורפים בהדרגה לתערובת הג'לטין. מבשלים ומערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה. לזרוק פולי וניל.
יוצקים לארבעה 10 גרם לא משומנים. רמקינים או כוסות רפרפת. מכסים ומכניסים למקרר ל-5 שעות לפחות או עד להתייצבות.
פתח את תבנית הפאנה קוטה על צלחות קינוח.
מקשטים ברוטב חמוציות ו/או פרוסות אגסים אם רוצים.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-60 דולר.
![Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
היין, בעל השפעה חשובה, מראה אדום אודם עז בטונאליות שלו. הוא מורכב באף עם ניחוחות של פירות יער אדומים, פטל, פטל שחור ודובדבנים בשלים בנוסף לתווים של תבלינים וליקריץ בסיומת. הטעמים בשלים ומתוקים ומתקיימים על ידי טאנינים ניכרים, עגולים ומלאים התומכים במבנה הגמיש והקטיפתי. ארוך ומתמשך, החומציות הטונית שלו היא מאפיין קלאסי של הסנג'ובזה שתורבת ב-Badia a Passignano.