קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות1
מגזין

יוגורט וניל פנה קוטה

יוגורט וניל פנה קוטה
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו יוגורט וניל פנה קוטן. מתכון ללא גלוטן זה מגיש 4 . חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ -9 גרם חלבון , 3 גרם שומן ובסך הכל 205 קלוריות . אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה מטעם Taste of Home דורש רוטב חמוציות מלא ו/או אגסים אופציונלי, חלב, סוכר ופולי וניל. זהו מתכון במחיר סביר לחובבי אוכל ים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך גדול של 33% . מתכונים דומים: יוגורט שעועית וניל פננה קוטה עם אוכמניות קוליס , פננה קוטה וניל ופנה קוטה וניל .

הוראות

1
בסיר קטן מפזרים ג'לטין על חלב; לתת לעמוד במשך דקה. מחלקים פולי וניל לאורכו; בעזרת קצה סכין חד, מגרדים זרעים.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
מוסיפים שעועית וזרעים לתערובת הג'לטין.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3
מחממים על אש קטנה תוך ערבוב עד להמסה מלאה של הג'לטין.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
4
מערבבים יוגורט וסוכר; טורפים בהדרגה לתערובת הג'לטין. מבשלים ומערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה. לזרוק פולי וניל.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
יוצקים לארבעה 10 גרם לא משומנים. רמקינים או כוסות רפרפת. מכסים ומכניסים למקרר ל-5 שעות לפחות או עד להתייצבות.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
פתח את תבנית הפאנה קוטה על צלחות קינוח.
7
מקשטים ברוטב חמוציות ו/או פרוסות אגסים אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-60 דולר.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
היין, בעל השפעה חשובה, מראה אדום אודם עז בטונאליות שלו. הוא מורכב באף עם ניחוחות של פירות יער אדומים, פטל, פטל שחור ודובדבנים בשלים בנוסף לתווים של תבלינים וליקריץ בסיומת. הטעמים בשלים ומתוקים ומתקיימים על ידי טאנינים ניכרים, עגולים ומלאים התומכים במבנה הגמיש והקטיפתי. ארוך ומתמשך, החומציות הטונית שלו היא מאפיין קלאסי של הסנג'ובזה שתורבת ב-Badia a Passignano.