קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות1
מגזין

יוגורט וניל פנה קוטה

יוגורט וניל פנה קוטה
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו יוגורט וניל פנה קוטן. מתכון ללא גלוטן זה מגיש 4 . חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ -9 גרם חלבון , 3 גרם שומן ובסך הכל 205 קלוריות . אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה מטעם Taste of Home דורש רוטב חמוציות מלא ו/או אגסים אופציונלי, חלב, סוכר ופולי וניל. זהו מתכון במחיר סביר לחובבי אוכל ים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך גדול של 33% . מתכונים דומים: יוגורט שעועית וניל פננה קוטה עם אוכמניות קוליס , פננה קוטה וניל ופנה קוטה וניל .

הוראות

1
בסיר קטן מפזרים ג'לטין על חלב; לתת לעמוד במשך דקה. מחלקים פולי וניל לאורכו; בעזרת קצה סכין חד, מגרדים זרעים.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
2
מוסיפים שעועית וזרעים לתערובת הג'לטין.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
3
מחממים על אש קטנה תוך ערבוב עד להמסה מלאה של הג'לטין.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
4
מערבבים יוגורט וסוכר; טורפים בהדרגה לתערובת הג'לטין. מבשלים ומערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה. לזרוק פולי וניל.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
יוצקים לארבעה 10 גרם לא משומנים. רמקינים או כוסות רפרפת. מכסים ומכניסים למקרר ל-5 שעות לפחות או עד להתייצבות.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
פתח את תבנית הפאנה קוטה על צלחות קינוח.
7
מקשטים ברוטב חמוציות ו/או פרוסות אגסים אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
הוסר ממארז הקישורהוסר ממארז הקישור
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-60 דולר.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
היין, בעל השפעה חשובה, מראה אדום אודם עז בטונאליות שלו. הוא מורכב באף עם ניחוחות של פירות יער אדומים, פטל, פטל שחור ודובדבנים בשלים בנוסף לתווים של תבלינים וליקריץ בסיומת. הטעמים בשלים ומתוקים ומתקיימים על ידי טאנינים ניכרים, עגולים ומלאים התומכים במבנה הגמיש והקטיפתי. ארוך ומתמשך, החומציות הטונית שלו היא מאפיין קלאסי של הסנג'ובזה שתורבת ב-Badia a Passignano.