יוגורט זעפרן שמנת
יוגורט זעפרן שמנת נטול גלוטן, וlacto אובו צמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 1 גרם של שומן, וסך הכל 158 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא פיסטוקים, תרמילי הל, סוכר גלגלית זהב ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר זולה למדי. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו המרכיב הסודי (זעפרן): סלט חצילים קלוי עם יוגורט זעפרן, מיונז יוגורט זעפרן, ו מיונז יוגורט זעפרן.
הוראות
מניחים חתיכת מוסלין או נייר מטבח עבה מסננת גדולה להגדיר מעל קערה גדולה. כפית את היוגורט לתוך המסננת, לכסות עם חתיכה אחרת של מוסלין או 2 גיליונות של נייר מטבח ולהניח בצד בטמפרטורת החדר במשך 25-30 דקות (זה נעשה כדי להסיר לחות עודפת).
הסר את הזרעים מן תרמילי הל ולרסק אותם באמצעות עלי וטיח תצטרך 1 כפית של הל טחון.
להרים ולהשליך את השכבה העליונה של נייר מן היוגורט, ואז לגרד את היוגורט לתוך קערה ומערבבים את הסוכר.
מערבבים את גדילי הזעפרן עם החלב, ולאחר מכן מוסיפים את המגרש ליוגורט עם הל הקרקע. תן את תערובת יוגורט מערבבים טוב במשך כמה דקות, כך החומרים מעורבבים היטב. (אתה יכול לפצות על שלב זה יום קדימה ולשמור מכוסה במקרר.)
מחלקים בין 6 כוסות קטנות ולפזר מעל הפיסטוקים. לעמוד כל כוס על צלחת עם כמה פרוסות מנגו טרי בצד ומגישים בטמפרטורת החדר.