יוגורט-לחם קישואים עם אגוזי מלך
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם, אז תנו הזדמנות ל לחם יוגורט-קישואים עם אגוזי מלך. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 422 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם אבקת אפייה, קמח, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו יוגורט-לחם קישואים עם אגוזי מלך, יוגורט-לחם קישואים עם אגוזי מלך, ו לחם בננה זוקיני עם אגוזי מלך וצימוקים (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה וקמח 9 על 4 1/2 אינץ מחבת כיכר מתכת.
מורחים את חצאי האגוזים בצלחת עוגה וקונים אותם במשך כ 8 דקות, עד שהם ריחניים.
להעביר את אגוזי מלך קלויים ללוח חיתוך לחתוך אותם בגסות, ולאחר מכן להקפיא במשך 5 דקות כדי להתקרר.
בקערה גדולה, לטאטא את הקמח עם אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. בקערה בינונית, מערבבים את הסוכר עם הביצים, שמן צמחי ויוגורט נטול שומן.
מוסיפים את החומרים הרטובים למרכיבים היבשים יחד עם קישואים מגורדים ואגוזי מלך קלויים ומערבבים עד הבלילה הוא רטוב באופן שווה. לגרד את הבלילה לתוך המחבת מוכן ואופים במשך כ 1 שעה ו 10 דקות, עד כיכר קם וקיסם מוכנס במרכז יוצא נקי.
תן כיכר להתקרר על מתלה במשך 30 דקות לפני התגלגלות והגשה.