קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםלחם
מגזין

יוגורט-לחם קישואים עם אגוזי מלך

יוגורט-לחם קישואים עם אגוזי מלך
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם, אז תנו הזדמנות ל לחם יוגורט-קישואים עם אגוזי מלך. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 422 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם אבקת אפייה, קמח, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו יוגורט-לחם קישואים עם אגוזי מלך, יוגורט-לחם קישואים עם אגוזי מלך, ו לחם בננה זוקיני עם אגוזי מלך וצימוקים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 32
2
חמאה וקמח 9 על 4 1/2 אינץ מחבת כיכר מתכת.
מרכיבים שתצטרך
3
מורחים את חצאי האגוזים בצלחת עוגה וקונים אותם במשך כ 8 דקות, עד שהם ריחניים.
מרכיבים שתצטרך
4
להעביר את אגוזי מלך קלויים ללוח חיתוך לחתוך אותם בגסות, ולאחר מכן להקפיא במשך 5 דקות כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
5
בקערה גדולה, לטאטא את הקמח עם אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. בקערה בינונית, מערבבים את הסוכר עם הביצים, שמן צמחי ויוגורט נטול שומן.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את החומרים הרטובים למרכיבים היבשים יחד עם קישואים מגורדים ואגוזי מלך קלויים ומערבבים עד הבלילה הוא רטוב באופן שווה. לגרד את הבלילה לתוך המחבת מוכן ואופים במשך כ 1 שעה ו 10 דקות, עד כיכר קם וקיסם מוכנס במרכז יוצא נקי.
מרכיבים שתצטרך
7
תן כיכר להתקרר על מתלה במשך 30 דקות לפני התגלגלות והגשה.