יוגורט לימון ברי מערבולת עם גרנולה תוצרת בית
יוגורט לימון ברי מערבולת עם גרנולן תוצרת בית נטול גלוטן, וצמחוני ארוחת בוקר. מנה אחת מכילה 1480 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 85 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו משמשים, מלח, זרעי פשתן, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו יוגורט ברי פרפה עם גרנולה, טריפל ברי Gingersnap & גרנולה יוגורט פרפה, ו פירות יער תוצרת בית גרנולה Parfaits (מתכונים דומים).
הוראות
לגרנולה: מחממים תנור ל 300 מעלות F.
מערבבים שיבולת שועל, שקדים, זרעי פשתן, סוכר חום, מלח וקינמון בקערה. בסיר מחממים את השמן והדבש.
יוצקים את הדבש, שמן, תערובת וניל על תערובת שיבולת שועל ומערבבים בעדינות, אבל טוב.
מערבבים עם מרית ובסופו של דבר את הידיים.
פרושים על מחבת ואופים במשך 40 דקות (מערבבים לאחר 20 הראשון). מגניב לשבור את כל גושים.