יוגורט ליקר ביצים עם גרנולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל יוגורט ליקר ביצים עם גרנולן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 790 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 41 גר' של שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם יוגורט יווני, שיבולת שועל התגלגל, אגוז מוסקט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. נסו פרוזן יוגורט חלמונה, יוגורט גרנולה פרפה, ו יוגורט עם ענבים וגרנולה (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את גרנולה: מחממים התנור ל 300 מעלות F. לזרוק את שיבולת השועל, פיסטוקים, נבט חיטה, שומשום, סירופ מייפל, סוכר חום, וניל, שמן זית, קינמון, הל ו 1 כפית מלח בקערה.
מורחים על תבנית אפייה מעוטרת ואופים 20 דקות, תוך ערבוב באמצע.
מוציאים מהתנור ומערבבים את הקוקוס. החזירו את הגרנולה לתנור ואפו עד להזהבה, 20 עד 25 דקות נוספות, תוך ערבוב באמצע.
לטאטא את היוגורט היווני, ליקר ביצים ואגוז מוסקט לטעום בקערה עד חלקה. כיסוי וצינה עד מוכן לשרת.
הסר את הגרנולה מהתנור ומערבבים את החמוציות המיובשות והמשמשים.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם יוגורט eggnog; טפטוף עם דבש ומפזרים אגוז מוסקט. אחסן גרנולה נוספת במיכל אטום במקפיא עד 2 שבועות.