יוגורט קפוא אפרסק
יוגורט קפוא אפרסק נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 2 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 319 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בערך 45 דקות. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, וניל, אפרסקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 14%. נסו יוגורט קפוא אפרסק, יוגורט קפוא אפרסק, ו יוגורט קפוא אפרסק (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, להשתמש מועך תפוחי אדמה או מזלג כדי לרסק אפרסקים דק עם סוכר.
מוסיפים יוגורט, מיץ לימון, וניל ומערבבים היטב.
קן קערה במי קרח ומערבבים לעתים קרובות עד התערובת היא קרה, על 5 דקות.
יוצקים תערובת יוגורט לתוך מכונת גלידה (1-qt. או קיבולת גדולה יותר). להקפיא על פי הוראות היצרן עד התערובת היא חזקה מספיק כדי לגרוף או dasher קשה לסובב או מפסיק.
לשרת בשקט קפוא, או להקפיא אטום (ראה להלן).
כדי לקבל קינוחים קפואים מספיק קשה כדי לגרוף על קונוס, או לאחסן אותם, להעביר כאשר קפוא מיכל אטום ולשים במקפיא לפחות 3 שעות או עד 1 שבוע.
אם הקפאה עם קרח ומלח, להשאיר את הקינוח הקפוא בקרח ומלח עד 3 שעות.
לטעם ולמרקם הטובים ביותר, מגישים קינוחים קפואים תוך שבוע. בעמידה ארוכה יותר, גבישי קרח מתפתחים.