קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

יוגורט תוצרת בית

יוגורט תוצרת בית
יוגורט תוצרת בית עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון ארוחת הבוקר שלך. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 153 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 43%. נסו יוגורט טבעוני תוצרת בית (יוגורט טופו), יוגורט תוצרת בית, ו יוגורט תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
התחל על ידי ניקוי ועיקור כל הציוד והכלים שלך, כמו גם משטח העבודה שלך. רוב הכלים ומכולות האחסון ניתנים לחיטוי במדיח הכלים (בחלק מהמכונות יש הגדרה לחיטוי). לחלופין, לעקר הכל במים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
2
הכן אמבט קרח, מילוי קערה גדולה או לשקוע עם קרח.
מרכיבים שתצטרך
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
לצרף מדחום ממתקים לסיר כבד, גדול ולהוסיף את החלב.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
4
מניחים את הסיר על חום מתון ומחממים את החלב עד שהוא מגיע לפחות 180 ° f או שחין, ערבוב מדי פעם כדי למנוע עור להיווצר ולוודא החלב לא לחלוח או לרתוח. לחלופין, מניחים את החלב בקערת מיקרוגל גדולה או כוס גדולה למדידת כוס עם זרבובית (עבור מזיגה קלה) ומיקרוגל אותו במרווחים של 2-3 דקות, עד שהוא מגיע 180° או שחין.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
5
הסר את החלב מהחום ולאפשר לו להתקרר עד 110 ° F ל 115 ° F. כדי להאיץ את תהליך הקירור, למקם את הסיר באמבט קרח מוכן ומערבבים את החלב מדי פעם. (אם טמפרטורת החלב יורדת נמוכה מדי, להחזיר אותו לחום.)
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
6
אם משתמשים יוגורט כתרבות המתנע: בקערה קטנה, לשלב כ 1 כוס חלב חם עם יוגורט ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מוסיפים את תערובת יוגורט חלב הנותרים חלב חם ומערבבים עד משולב לחלוטין. אל תערבבי במרץ.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
8
אם משתמשים בתרבות יוגורט אבקה: בצע את ההוראות של היצרן ולהוסיף את הכמות שצוינה של תרבות אבקה לחלב החם; לטאטא עד משולב לחלוטין. אל תערבבי במרץ.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
9
יוצקים או מצקים את התערובת לתוך מכולות יצרנית היוגורט או חממה אחרת (אם באמצעות תרמוס, תחילה לחמם את החלק הפנימי עם מי ברז חמים) ודגירה בין 43° ו115 במשך 5 עד 10 שעות, בהתאם לטעם הרצוי ועקביות—תקופות דגירה ארוכה מייצרת יוגורט עבה יותר, טארט יותר. אל תפריע ליוגורט במהלך הדגירה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
10
מכסה את היוגורט ומקרר עד קר, 2 עד 3 שעות. (אם השתמשת תרמוס דגירה, להעביר את היוגורט המוגמר מיכל שאינו מבודד עבור מצמרר כך הטמפרטורה תרד.) מערבבים כל טעם לתוך היוגורט רק לפני ההגשה. (עבור יוגורט עבה יותר, בסגנון יווני, לאחר הדגירה, כפית את היוגורט לתוך מסננת בכותנה מרופדת להגדיר מעל קערה ולתת לו לנקז, מכוסה במקרר, לפחות 1 שעה או לילה. זרוק את מי גבינה כי מנקז מתוך היוגורט או לשמור אותו לשימוש אחר.)
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
יוגורט יכול להיות מאוחסן במקרר, זכוכית מכוסה, קרמיקה, או מיכלי פלסטיק, עד 2 שבועות, אבל הטעם יהיה הטוב ביותר במהלך השבוע הראשון. ככל שיוגורט מזדקן, הוא הופך להיות יותר טארט. אם יותר מי גבינה מפרידה את היוגורט, רק מערבבים אותו בחזרה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
1
* יוגורט צריך לדגור לפחות 5 שעות • אבל זה יכול בבטחה לדגור במשך זמן רב יותר, אפילו בן לילה. אם אתה משתמש יצרנית יוגורט עם טיימר ואתה מגדיר את זה לדגירה קצרה יותר (5 שעות, למשל), זה בסדר לתת לו לשבת שם עוד כמה שעות. הדבר נכון גם לגבי תרמוס או שיטת דגירה אחרת; רק תזכרו שככל שתקופת הדגירה ארוכה יותר, היוגורט הסופי עבה יותר ועבה יותר.* מי גבינה כי מנקז מן היוגורט מלא ויטמינים ומינרלים וניתן להוסיף שייקים ו lassis, המשמש נוזל בישול, או עשה משקה פשוט עם קצת סוכר או מלח.* כדרך חלופית לעבות יוגורט, להקציף 3 או 4 כפות חלב יבש אבקה ללא שומן כאשר אתה מוסיף את המתנע.* ניתן להכפיל או לשלש מתכון זה; להגדיל את כמות המתנע והחלב באופן יחסי.
מרכיבים שתצטרך
6 מעטפות (0.19 אונקיות כל אחת) תערובת משקה קלה ללא סוכר בלימונדת תות6 מעטפות (0.19 אונקיות כל אחת) תערובת משקה קלה ללא סוכר בלימונדת תות
אבקת חלבאבקת חלב
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר