קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

יוגורט תוצרת בית

יוגורט תוצרת בית
יוגורט תוצרת בית עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון ארוחת הבוקר שלך. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 153 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 43%. נסו יוגורט טבעוני תוצרת בית (יוגורט טופו), יוגורט תוצרת בית, ו יוגורט תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
התחל על ידי ניקוי ועיקור כל הציוד והכלים שלך, כמו גם משטח העבודה שלך. רוב הכלים ומכולות האחסון ניתנים לחיטוי במדיח הכלים (בחלק מהמכונות יש הגדרה לחיטוי). לחלופין, לעקר הכל במים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2
הכן אמבט קרח, מילוי קערה גדולה או לשקוע עם קרח.
מרכיבים שתצטרך
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
לצרף מדחום ממתקים לסיר כבד, גדול ולהוסיף את החלב.
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
מניחים את הסיר על חום מתון ומחממים את החלב עד שהוא מגיע לפחות 180 ° f או שחין, ערבוב מדי פעם כדי למנוע עור להיווצר ולוודא החלב לא לחלוח או לרתוח. לחלופין, מניחים את החלב בקערת מיקרוגל גדולה או כוס גדולה למדידת כוס עם זרבובית (עבור מזיגה קלה) ומיקרוגל אותו במרווחים של 2-3 דקות, עד שהוא מגיע 180° או שחין.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
הסר את החלב מהחום ולאפשר לו להתקרר עד 110 ° F ל 115 ° F. כדי להאיץ את תהליך הקירור, למקם את הסיר באמבט קרח מוכן ומערבבים את החלב מדי פעם. (אם טמפרטורת החלב יורדת נמוכה מדי, להחזיר אותו לחום.)
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
אם משתמשים יוגורט כתרבות המתנע: בקערה קטנה, לשלב כ 1 כוס חלב חם עם יוגורט ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מוסיפים את תערובת יוגורט חלב הנותרים חלב חם ומערבבים עד משולב לחלוטין. אל תערבבי במרץ.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
8
אם משתמשים בתרבות יוגורט אבקה: בצע את ההוראות של היצרן ולהוסיף את הכמות שצוינה של תרבות אבקה לחלב החם; לטאטא עד משולב לחלוטין. אל תערבבי במרץ.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
יוצקים או מצקים את התערובת לתוך מכולות יצרנית היוגורט או חממה אחרת (אם באמצעות תרמוס, תחילה לחמם את החלק הפנימי עם מי ברז חמים) ודגירה בין 43° ו115 במשך 5 עד 10 שעות, בהתאם לטעם הרצוי ועקביות—תקופות דגירה ארוכה מייצרת יוגורט עבה יותר, טארט יותר. אל תפריע ליוגורט במהלך הדגירה.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
10
מכסה את היוגורט ומקרר עד קר, 2 עד 3 שעות. (אם השתמשת תרמוס דגירה, להעביר את היוגורט המוגמר מיכל שאינו מבודד עבור מצמרר כך הטמפרטורה תרד.) מערבבים כל טעם לתוך היוגורט רק לפני ההגשה. (עבור יוגורט עבה יותר, בסגנון יווני, לאחר הדגירה, כפית את היוגורט לתוך מסננת בכותנה מרופדת להגדיר מעל קערה ולתת לו לנקז, מכוסה במקרר, לפחות 1 שעה או לילה. זרוק את מי גבינה כי מנקז מתוך היוגורט או לשמור אותו לשימוש אחר.)
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
יוגורט יכול להיות מאוחסן במקרר, זכוכית מכוסה, קרמיקה, או מיכלי פלסטיק, עד 2 שבועות, אבל הטעם יהיה הטוב ביותר במהלך השבוע הראשון. ככל שיוגורט מזדקן, הוא הופך להיות יותר טארט. אם יותר מי גבינה מפרידה את היוגורט, רק מערבבים אותו בחזרה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
1
* יוגורט צריך לדגור לפחות 5 שעות • אבל זה יכול בבטחה לדגור במשך זמן רב יותר, אפילו בן לילה. אם אתה משתמש יצרנית יוגורט עם טיימר ואתה מגדיר את זה לדגירה קצרה יותר (5 שעות, למשל), זה בסדר לתת לו לשבת שם עוד כמה שעות. הדבר נכון גם לגבי תרמוס או שיטת דגירה אחרת; רק תזכרו שככל שתקופת הדגירה ארוכה יותר, היוגורט הסופי עבה יותר ועבה יותר.* מי גבינה כי מנקז מן היוגורט מלא ויטמינים ומינרלים וניתן להוסיף שייקים ו lassis, המשמש נוזל בישול, או עשה משקה פשוט עם קצת סוכר או מלח.* כדרך חלופית לעבות יוגורט, להקציף 3 או 4 כפות חלב יבש אבקה ללא שומן כאשר אתה מוסיף את המתנע.* ניתן להכפיל או לשלש מתכון זה; להגדיל את כמות המתנע והחלב באופן יחסי.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חרדל יבש,3 כפות חרדל יבש,
אבקת חלבאבקת חלב
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות