קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

יוגורט תוצרת בית

יוגורט תוצרת בית
יוגורט תוצרת בית עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון ארוחת הבוקר שלך. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 153 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 43%. נסו יוגורט טבעוני תוצרת בית (יוגורט טופו), יוגורט תוצרת בית, ו יוגורט תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
התחל על ידי ניקוי ועיקור כל הציוד והכלים שלך, כמו גם משטח העבודה שלך. רוב הכלים ומכולות האחסון ניתנים לחיטוי במדיח הכלים (בחלק מהמכונות יש הגדרה לחיטוי). לחלופין, לעקר הכל במים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2
הכן אמבט קרח, מילוי קערה גדולה או לשקוע עם קרח.
מרכיבים שתצטרך
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
לצרף מדחום ממתקים לסיר כבד, גדול ולהוסיף את החלב.
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מניחים את הסיר על חום מתון ומחממים את החלב עד שהוא מגיע לפחות 180 ° f או שחין, ערבוב מדי פעם כדי למנוע עור להיווצר ולוודא החלב לא לחלוח או לרתוח. לחלופין, מניחים את החלב בקערת מיקרוגל גדולה או כוס גדולה למדידת כוס עם זרבובית (עבור מזיגה קלה) ומיקרוגל אותו במרווחים של 2-3 דקות, עד שהוא מגיע 180° או שחין.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
הסר את החלב מהחום ולאפשר לו להתקרר עד 110 ° F ל 115 ° F. כדי להאיץ את תהליך הקירור, למקם את הסיר באמבט קרח מוכן ומערבבים את החלב מדי פעם. (אם טמפרטורת החלב יורדת נמוכה מדי, להחזיר אותו לחום.)
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
אם משתמשים יוגורט כתרבות המתנע: בקערה קטנה, לשלב כ 1 כוס חלב חם עם יוגורט ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מוסיפים את תערובת יוגורט חלב הנותרים חלב חם ומערבבים עד משולב לחלוטין. אל תערבבי במרץ.
מרכיבים שתצטרך
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
8
אם משתמשים בתרבות יוגורט אבקה: בצע את ההוראות של היצרן ולהוסיף את הכמות שצוינה של תרבות אבקה לחלב החם; לטאטא עד משולב לחלוטין. אל תערבבי במרץ.
מרכיבים שתצטרך
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
9
יוצקים או מצקים את התערובת לתוך מכולות יצרנית היוגורט או חממה אחרת (אם באמצעות תרמוס, תחילה לחמם את החלק הפנימי עם מי ברז חמים) ודגירה בין 43° ו115 במשך 5 עד 10 שעות, בהתאם לטעם הרצוי ועקביות—תקופות דגירה ארוכה מייצרת יוגורט עבה יותר, טארט יותר. אל תפריע ליוגורט במהלך הדגירה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
10
מכסה את היוגורט ומקרר עד קר, 2 עד 3 שעות. (אם השתמשת תרמוס דגירה, להעביר את היוגורט המוגמר מיכל שאינו מבודד עבור מצמרר כך הטמפרטורה תרד.) מערבבים כל טעם לתוך היוגורט רק לפני ההגשה. (עבור יוגורט עבה יותר, בסגנון יווני, לאחר הדגירה, כפית את היוגורט לתוך מסננת בכותנה מרופדת להגדיר מעל קערה ולתת לו לנקז, מכוסה במקרר, לפחות 1 שעה או לילה. זרוק את מי גבינה כי מנקז מתוך היוגורט או לשמור אותו לשימוש אחר.)
מרכיבים שתצטרך
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
11
יוגורט יכול להיות מאוחסן במקרר, זכוכית מכוסה, קרמיקה, או מיכלי פלסטיק, עד 2 שבועות, אבל הטעם יהיה הטוב ביותר במהלך השבוע הראשון. ככל שיוגורט מזדקן, הוא הופך להיות יותר טארט. אם יותר מי גבינה מפרידה את היוגורט, רק מערבבים אותו בחזרה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
1
* יוגורט צריך לדגור לפחות 5 שעות • אבל זה יכול בבטחה לדגור במשך זמן רב יותר, אפילו בן לילה. אם אתה משתמש יצרנית יוגורט עם טיימר ואתה מגדיר את זה לדגירה קצרה יותר (5 שעות, למשל), זה בסדר לתת לו לשבת שם עוד כמה שעות. הדבר נכון גם לגבי תרמוס או שיטת דגירה אחרת; רק תזכרו שככל שתקופת הדגירה ארוכה יותר, היוגורט הסופי עבה יותר ועבה יותר.* מי גבינה כי מנקז מן היוגורט מלא ויטמינים ומינרלים וניתן להוסיף שייקים ו lassis, המשמש נוזל בישול, או עשה משקה פשוט עם קצת סוכר או מלח.* כדרך חלופית לעבות יוגורט, להקציף 3 או 4 כפות חלב יבש אבקה ללא שומן כאשר אתה מוסיף את המתנע.* ניתן להכפיל או לשלש מתכון זה; להגדיל את כמות המתנע והחלב באופן יחסי.
מרכיבים שתצטרך
ליקר רימונים או מיץ חמוציותליקר רימונים או מיץ חמוציות
אבקת חלבאבקת חלב
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן