קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 45 דק.
מנות10
ציון בריאות37
מגזין

יום ראשון ארוחת ערב חזה

יום ראשון ארוחת ערב חזה
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים יהודיים לרפרטואר שלך, חזה ארוחת ערב של יום ראשון עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתכון זה מכיל 10 מנות עם 382 קלוריות , 40 גרם חלבון ו -18 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 22% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש בצל, חזה בקר, סוכר חום ופפריקה. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. חנוכה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 8 שעות ו-45 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . עם ציון ספונקולרי של 69% , המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: ארוחת ערב מבושלת ביום ראשון , עוף צלוי לארוחת ערב ביום ראשון וארוחת ערב פירה .

הוראות

1
במחבת גדולה מטגנים בצל ב-1 כף שמן עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
מפזרים שום וסוכר חום. להפחית את החום לבינוני-נמוך; מבשלים במשך 10 דקות או עד שהבצל מזהיב, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
6 אגסי בארטלט או ד'אנג'ו בינוניים6 אגסי בארטלט או ד'אנג'ו בינוניים
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
העבר ל-4 או 5-Qt. בישול איטי.
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
4
מפזרים קמח על שני צידי החזה; לנער עודפים. באותה מחבת משחימים בשר בקר בשמן הנותר מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
מסירים מהאש; מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
6
מניחים בשר בקר על הבצל.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
7
הוסף חומץ בלסמי למחבת; להגביר את החום לבינוני-גבוה. מבשלים תוך כדי ערבוב כדי לשחרר חתיכות שחומות מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
8
יוצקים על בשר בקר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
9
בקערה קטנה משלבים את המרק, רסק עגבניות, תיבול איטלקי, רוטב ווסטרשייר ופפריקה; יוצקים על בשר בקר. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 8-10 שעות או עד שהבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
10
מוציאים את הצלי לצלחת הגשה; להתחמם.
11
יוצקים מיצי בישול לסיר קטן; מקציפים שומן ומביאים לרתיחה. בקערה קטנה, מערבבים עמילן תירס ומים עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים לתוך מיצי בישול. מחזירים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 1-2 דקות או עד שמסמיך. פורסים בשר בקר דק על פני התבואה; להגיש עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים

יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel

שיראז, טמפרניו וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי עבור בריסקט. כל היינות האדומים האלה יכולים להתמודד עם הטעם הבשרני והמעושן של החזה. אם אתה מדבר על חזה יהודי מסורתי, תרצה לחפש יין אדום כשר. ה-Bubbly Pink Moscato היחפה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
מוסקטו ורוד בועת יחפה
מוסקטו ורוד בועת יחפה
Moscato Bubbly Pink היחפה מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות פרנהייט), לבעבוע הזה יש ניחוחות וטעמים של יסמין ותפוז מנדרינה בתוספת פטל אדום, תות ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!