אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים יהודיים לרפרטואר שלך, חזה ארוחת ערב של יום ראשון עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתכון זה מכיל 10 מנות עם 382 קלוריות , 40 גרם חלבון ו -18 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 22% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש בצל, חזה בקר, סוכר חום ופפריקה. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. חנוכה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 8 שעות ו-45 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . עם ציון ספונקולרי של 69% , המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: ארוחת ערב מבושלת ביום ראשון , עוף צלוי לארוחת ערב ביום ראשון וארוחת ערב פירה .
הוראות
1
במחבת גדולה מטגנים בצל ב-1 כף שמן עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מפזרים שום וסוכר חום. להפחית את החום לבינוני-נמוך; מבשלים במשך 10 דקות או עד שהבצל מזהיב, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
העבר ל-4 או 5-Qt. בישול איטי.
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
4
מפזרים קמח על שני צידי החזה; לנער עודפים. באותה מחבת משחימים בשר בקר בשמן הנותר מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מסירים מהאש; מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
6
מניחים בשר בקר על הבצל.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
7
הוסף חומץ בלסמי למחבת; להגביר את החום לבינוני-גבוה. מבשלים תוך כדי ערבוב כדי לשחרר חתיכות שחומות מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
יוצקים על בשר בקר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
9
בקערה קטנה משלבים את המרק, רסק עגבניות, תיבול איטלקי, רוטב ווסטרשייר ופפריקה; יוצקים על בשר בקר. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 8-10 שעות או עד שהבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
1 כפית גבינת רומנו מגוררת
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
נוזל-אונקיות מים טריים
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
מוציאים את הצלי לצלחת הגשה; להתחמם.
11
יוצקים מיצי בישול לסיר קטן; מקציפים שומן ומביאים לרתיחה. בקערה קטנה, מערבבים עמילן תירס ומים עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים לתוך מיצי בישול. מחזירים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 1-2 דקות או עד שמסמיך. פורסים בשר בקר דק על פני התבואה; להגיש עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
שיראז, טמפרניו וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי עבור בריסקט. כל היינות האדומים האלה יכולים להתמודד עם הטעם הבשרני והמעושן של החזה. אם אתה מדבר על חזה יהודי מסורתי, תרצה לחפש יין אדום כשר. ה-Bubbly Pink Moscato היחפה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
מוסקטו ורוד בועת יחפה
Moscato Bubbly Pink היחפה מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות פרנהייט), לבעבוע הזה יש ניחוחות וטעמים של יסמין ותפוז מנדרינה בתוספת פטל אדום, תות ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!