אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים יהודיים לרפרטואר שלך, חזה ארוחת ערב של יום ראשון עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתכון זה מכיל 10 מנות עם 382 קלוריות , 40 גרם חלבון ו -18 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 22% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש בצל, חזה בקר, סוכר חום ופפריקה. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. חנוכה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 8 שעות ו-45 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . עם ציון ספונקולרי של 69% , המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: ארוחת ערב מבושלת ביום ראשון , עוף צלוי לארוחת ערב ביום ראשון וארוחת ערב פירה .
הוראות
1
במחבת גדולה מטגנים בצל ב-1 כף שמן עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מפזרים שום וסוכר חום. להפחית את החום לבינוני-נמוך; מבשלים במשך 10 דקות או עד שהבצל מזהיב, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵף
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
העבר ל-4 או 5-Qt. בישול איטי.
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנס
4
מפזרים קמח על שני צידי החזה; לנער עודפים. באותה מחבת משחימים בשר בקר בשמן הנותר מכל הצדדים.
יוצקים מיצי בישול לסיר קטן; מקציפים שומן ומביאים לרתיחה. בקערה קטנה, מערבבים עמילן תירס ומים עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים לתוך מיצי בישול. מחזירים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 1-2 דקות או עד שמסמיך. פורסים בשר בקר דק על פני התבואה; להגיש עם רוטב.
שיראז, טמפרניו וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי עבור בריסקט. כל היינות האדומים האלה יכולים להתמודד עם הטעם הבשרני והמעושן של החזה. אם אתה מדבר על חזה יהודי מסורתי, תרצה לחפש יין אדום כשר. ה-Bubbly Pink Moscato היחפה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
מוסקטו ורוד בועת יחפה
Moscato Bubbly Pink היחפה מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות פרנהייט), לבעבוע הזה יש ניחוחות וטעמים של יסמין ותפוז מנדרינה בתוספת פטל אדום, תות ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!