יום ראשון ארוחת ערב: חזה ברווז צרוב Compote משמש
יום ראשון ארוחת ערב: חזה ברווז צרוב קומפוט משמש נטול גלוטן, וללא לקטוז רוטב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 45 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 315 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. אם יש לכם משמשים, מיץ אננס, חזה ברווזוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו טרגון צרוב חזה ברווז; תפוחי אדמה מוקפצים בשומן ברווז; רוס, ארוחת יום ראשון: חזה הודו בגריל לימון, ו ארוחת יום ראשון: צדפות צרובות עם עדשים (מתכונים דומים).
הוראות
ציון צד שומן של חזה ברווז עם סכין חדה עד שהוא כמעט מגיע לבשר. ברווז העונה עם כמות טובה של מלח וקמצוץ פלפל.
מערבבים משמשים, מיץ אננס, וסוכר חום במחבת רוטב קטנה ומביאים לרתיחה עדינה על חום בינוני, ומבשלים במשך 6 דקות, או עד משמשים רכים ועבים.
מחבת חום גדולה מספיק כדי להחזיק את שני השדיים מעל חום גבוה, להוסיף את צד עור השדיים למטה, ומבשלים עד העור הוא חום זהוב עמוק וחלק גדול של השומן הוא שניתנו, כ 5 דקות. הפוך חזה ברווז ומבשלים עד בינוני נדיר (130°f טמפרטורה פנימית), על עוד 3 דקות.
אפשר ברווז לנוח לפני חיתוך ולהגיש עם מנה גדולה של קומפוט משמש.