יום ראשון ארוחת ערב: לחם מטוגן עם סלט גזר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב יום ראשון: לחמניות מתוקות מטוגנות עם סלט גזר. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 716 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פירורי לחם, בצל ירוק, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 38 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. נסו סעודת יום ראשון: זנבות לובסטר בגריל עם פארו חם, תירס קלוי וסלט עגבניות, יום ראשון ארוחת ערב: Jambalaya, ו יום ראשון ארוחת ערב: Kulebyaka (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים סיר גדול במים. חותכים לימון לחצי, לסחוט כל חצי לתוך הסיר, ואז טיפה בלימון. למלא קערה גדולה מספיק כדי להכיל את כל sweetbreads עם קרח ומים קרים. מביאים את הסיר לרתיחה עדינה ומחיקים את הלחמים עד שהתייצבות. זכרו שקמחולות מבשלות בקצב שונה בהתאם לגודלן, לכן בדקו אותן לעתים קרובות. זמן הבישול ישתנה בין 4-10 דקות. ברגע שכל אחד הוא מוצק, להסיר מן המים עם כפית מחוררת במקום באמבט מים קרח.
לאחר sweetbreads הם מגניבים, להסיר את העור ואת השומן, בעדינות לחלק sweetbreads לתוך בגודל שווה ידיות (בערך בגודל של 1/2 לימון קטן הוא ההעדפה שלי). מתבלים את הלחמים עם מלח ופלפל ומניחים לחם מתוק בין שני מחבתות, מניחים שתי פחיות גדולות על גבי, ומניחים במקרר במשך שעה.
מערבבים גזר מגורר בצל ירוק עם מיץ מלימון שנותר, רסס עם שמן זית ועונה לטעום עם מלח ופלפל. שמור.
מחממים תנור ל 300 ° F. לאחר לחצת לחמניות, מעיל כל חתיכה עם קמח, ואז ביצים, אותם פירורי לחם.
מחממים שמן צמחי במחבת גדולה ומטגנים לחמים בקבוצות קטנות, מחממים את הלחמים המוגמרים בתנור.
מגישים sweetbreads מיד עם סלט גזר ופלחי לימון, ואם זמין, כוס גדולה של הסזון.