קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

יום ראשון ארוחת ערב: עוף צלוי עם וופלים עשב

יום ראשון ארוחת ערב: עוף צלוי עם וופלים עשב
אם יש לכם ביצים, חמאה, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו יום ראשון ארוחת ערב: עוף צלוי לימון עם תפוחי אדמה עשב, צלי איטלקי לארוחת יום ראשון, ו ארוחת יום ראשון: צלי קדרה עם פטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 218°. לשטוף ולטפוח עוף יבש.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים בתבנית אפייה, טפטוף עם מיץ לימון ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
3
מניחים בתנור וצולים במשך 1 שעה, או עד החלק העבה ביותר של ציפור מגיע 180 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מחממים וופל ברזל.
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזלוופל ברזל
5
מערבבים קמח, קמח תירס, אבקת אפייה, סוכר ומלח וקצף לשלב. בקערה נפרדת, לשלב עשבי תיבול, ביצים, חמאה מומסת וחלב להקציף לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
שלב מרכיבים רטובים ויבשים, לטאטא עד שאין גושים והבלילה חלקה.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
לאחר העוף שלך הוא מחוץ לתנור ומנוחה, להפוך את הוופלים שלך על ידי הוספת בין 1/3 ו 1/2 כוס הבלילה (בהתאם לגודל של וופל ברזל) כדי ופל חם בישול עד הוופלים מבושלים דרך וחום זהוב. חזור עד כל הבלילה משמשת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזלוופל ברזל
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מגישים עוף צלוי על גבי וופלים עם טיפות, חרדל, או מיונז מתובל והרבה בירה פריך קרה.
מרכיבים שתצטרך
עוף צלויעוף צלוי
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו