אם יש לכם ביצים, חמאה, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו יום ראשון ארוחת ערב: עוף צלוי לימון עם תפוחי אדמה עשב, צלי איטלקי לארוחת יום ראשון, ו ארוחת יום ראשון: צלי קדרה עם פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 218°. לשטוף ולטפוח עוף יבש.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים בתבנית אפייה, טפטוף עם מיץ לימון ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
3
מניחים בתנור וצולים במשך 1 שעה, או עד החלק העבה ביותר של ציפור מגיע 180 ° F.
שלב מרכיבים רטובים ויבשים, לטאטא עד שאין גושים והבלילה חלקה.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
לאחר העוף שלך הוא מחוץ לתנור ומנוחה, להפוך את הוופלים שלך על ידי הוספת בין 1/3 ו 1/2 כוס הבלילה (בהתאם לגודל של וופל ברזל) כדי ופל חם בישול עד הוופלים מבושלים דרך וחום זהוב. חזור עד כל הבלילה משמשת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזל
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מגישים עוף צלוי על גבי וופלים עם טיפות, חרדל, או מיונז מתובל והרבה בירה פריך קרה.