יום ראשון ארוחת ערב: עוף צלוי עם וופלים עשב
אם יש לכם ביצים, חמאה, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו יום ראשון ארוחת ערב: עוף צלוי לימון עם תפוחי אדמה עשב, צלי איטלקי לארוחת יום ראשון, ו ארוחת יום ראשון: צלי קדרה עם פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 218°. לשטוף ולטפוח עוף יבש.
מניחים בתבנית אפייה, טפטוף עם מיץ לימון ומתבלים עם מלח ופלפל.
מניחים בתנור וצולים במשך 1 שעה, או עד החלק העבה ביותר של ציפור מגיע 180 ° F.
מערבבים קמח, קמח תירס, אבקת אפייה, סוכר ומלח וקצף לשלב. בקערה נפרדת, לשלב עשבי תיבול, ביצים, חמאה מומסת וחלב להקציף לשלב.
שלב מרכיבים רטובים ויבשים, לטאטא עד שאין גושים והבלילה חלקה.
לאחר העוף שלך הוא מחוץ לתנור ומנוחה, להפוך את הוופלים שלך על ידי הוספת בין 1/3 ו 1/2 כוס הבלילה (בהתאם לגודל של וופל ברזל) כדי ופל חם בישול עד הוופלים מבושלים דרך וחום זהוב. חזור עד כל הבלילה משמשת.
מגישים עוף צלוי על גבי וופלים עם טיפות, חרדל, או מיונז מתובל והרבה בירה פריך קרה.