יום ראשון ארוחת ערב: תרנגולות קורניש Butterflied עם שקדים קוסקוס
סעודת יום ראשון: תרנגולות קורניש Butterflied עם קוסקוס שקדים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1214 קלוריות, 73 גרם חלבון ו 62 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 38 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. לכו לחנות וקנו קוסקוס עם צימוקים שקדים, פפריקה, כמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השקדים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קלפוטי דובדבן טרי עם שקדים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו תרנגולות קורניש בקארי עם כוסברה קוקוס קוסקוס, סעודת יום ראשון: קבב טלה עם קוסקוס ישראלי, ו תרנגולות קורניש עם מלית שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
מקום משחק חזה תרנגולת בצד למטה על קרש חיתוך. באמצעות מזמרה במטבח, לחתוך לאורך כל צד של העצם האחורית ולהסיר; להפוך תרנגולת מעל ולחץ למטה כך תרנגולת משוטחת. חזור עם הציפור שנותרה.
מערבבים כמון, פפריקה מעושנת ומלח יחד.
טפטוף שמן זית על ציפורים ולשפשף תערובת תבלינים על שני הצדדים של כל ציפור.
מניחים את החזה של הציפורים בצד לתוך צלחת אפייה pyrex, אופים עד שהציפורים חומות וטמפרטורה פנימית מגיעה 170°, כשעה.
מביאים מלאי עוף ושמן זית לרתיחה בסיר קטן, מוסיפים כיסוי קוסקוס ומכבים חום.
בואו לשבת עד שכל הנוזל נספג, או על 10 דקות. קצפת עם מזלג, מתבלים במלח ופלפל וזורקים עם שקדים וצימוקים.