יום ראשון בראנץ ' שכבות
בראנץ ' יום ראשון סטראטן הוא מנה עיקרית המגישה 8. צופה בדמות שלך? למתכון צמחוני לקטו אובו זה יש 277 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לך מלח, חלב, תרד ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 63%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: בראנץ ' של יום ראשון: תרד ושכבות גרואי, בראנץ ' יום ראשון: נקניקיות בוקר השנה החדשה ושכבות גבינה, ו בראנץ ' סטרטה.
הוראות
מניחים קוביות לחם בתוך 13 אינץ'. 9 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול; מניחים בצד.
במחבת גדולה מטגנים פטריות ובצל בשמן עד שהם רכים.
להוסיף שום; לבשל 1 דקה יותר. בקערה גדולה שלבו את הביצים, החלבונים, החלב, התרד, הגבינות, החרדל, המלח, אגוז המוסקט, הפלפל ותערובת הפטריות; יוצקים מעל. מכסים ומכניסים למקרר למשך הלילה.
מוציאים מהמקרר 30 דקות לפני האפייה.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 מעלות למשך 50-60 דקות או עד שסכין שהוכנסה ליד המרכז יוצאת נקייה.
הניחו לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.