יוקטן במרינדה הליבוט בגריל עלים בננה עם אננס כתום אננס
יוקטן במרינדה הליבוט בגריל עלים בננה עם אננס כתום אננס יכול להיות רק ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית וראשונית מתכון שחיפשת. מנה אחת מכילה 534 קלוריות, 46 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 46% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. אם יש לכם בצל ירוק, אננס, מיץ לימון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון נהדר של 84%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: הליבוט קלוי עם תענוג בננה-תפוז, סלמון בגריל בעלי ענבים עם עגבניות צימוק עגבניות, ו הליבוט בגריל עם שלושה פלפל.
הוראות
מקציפים יחד מיצים, שמן ואבקות צ ' ילי בתבנית אפייה בינונית.
מוסיפים את הליבוט והופכים למעיל. מריחים במשך 5 דקות.
מוציאים את עלי הבננה מהמים ומנערים עודפי מים.
מניחים את העלים על משטח שטוח.
מוציאים את הליבוט מהמרינדה, מתבלים במלח ופלפל, ומניחים 1 פילה במרכז כל עלה. עוטפים את עלה הבננה באופן רופף סביב כל פילה.
מניחים את החבילות שטוחות על הגריל, סוגרים את המכסה ומבשלים 8 עד 10 דקות או עד שהם פשוט מבושלים. מוציאים בזהירות מהגריל ומגישים את הדג בעלה הבננה, אם רוצים.
מגישים דגים עם התענוג התפוז-אננס.
הקציפו יחד את מיץ הליים, מיץ התפוזים, צ ' ילה דה ארבול, הדבש והשמן בקערה בינונית.
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים לאיחוד. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
הניחו לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 30 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
פינו נואר, פינו גריגיו וגרואנר וולטלינר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. הקשת סונומה פינו נואר עם 4.4 מתוך 5 כוכבים דירוג נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![קשת סונומה פינו נואר]()
קשת סונומה פינו נואר
מיושן באלון צרפתי, לפינו נואר זה צבע נופך יפהפה עם ניחוחות של דובדבן בינג, פטל אדום, תבלין אפייה ותווי וניל עדינים. הוא מציג רכות שופעת על החיך יחד עם טעמים של פירות אדומים וכחולים מרוכזים, עם ליבה של דובדבן ופטל כהה עם סגול סגול סגול. בעל גוף בינוני עם חומציות מאוזנת המרימה את הטעמים.