יותר טוב מעוגת דלעת
טוב יותר מאשר פשטידת דלעת דורש על 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 1201 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 62 גרם של שומן למנה. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לכם סוכר חום קל, allspice הקרקע, זנגביל הקרקעוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, מאפינס פאי דלעת, ו עוגת דלעת צ'ורו עוגת גבינה דנית.
הוראות
מניחים סקווש בסיר עם מספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה, ומבשלים מעל חום בינוני עד מכרז, על 15 דקות.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
במעבד מזון או בלנדר, לשלב דלעת סקווש, סוכר חום, קורנפלור, ביצה, חלב, קינמון, allspice, ציפורן, זנגביל, ואגוז מוסקט. תהליך עד חלקה.
יוצקים לתוך קליפת העוגה בלתי מוסוות.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 50 דקות, או עד סכין שולחן יוצא נקי כאשר מוכנס במרכז.