יחזקאל לחם ii דורש כ 4 שעות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 2000 קלוריות, 83 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך מלח, שמן זית, קמח דוחן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 88%. מתכונים דומים: לחם יחזקאל, שעועית ירוקה יחזקאל, ו תפוחי אדמה, חומוס, ותבשיל גזר על טוסט יחזקאל.
הוראות
1
מניחים עדשים בסיר קטן, מכסים במים ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
עדשים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
לנקז ולהניח בצד להתקרר. בקערה קטנה, להמיס שמרים במים חמים 1/2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
בואו לעמוד עד שמנת, על 10 דקות.
4
מניחים את העדשים מקורר בקערה ומחית.
מרכיבים שתצטרך
עדשים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מערבבים את תערובת השמרים לתוך תערובת עדשים. הכה ב 2 כוסות של תערובת הקמח. מערבבים את תערובת הקמח הנותרת, 1 כוס בכל פעם, מכה היטב לאחר כל תוספת. כאשר הבצק נמשך יחד, להפוך אותו על משטח מקומח קלות ללוש עד חלקה, על 8 דקות. שמן קל קערה גדולה, מניחים את הבצק בקערה והופכים למעיל בשמן. מכסים במטלית לחה ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל נפח, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
עדשים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מאטים את הבצק והופכים אותו על משטח מקורנן קלות. ללוש בקצרה את הבצק ולחלק לארבעה חלקים שווים וליצור כיכרות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
8
מניחים את הכיכרות לארבעה מחבתות כיכר משומן קלות 9x5 אינץ. מכסים את הכיכרות עם מטלית לחה ולתת לעלות עד הוכפל נפח, כ 40 דקות. בינתיים, מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
אופים בתנור שחומם מראש במשך כשעה, או עד תחתית כיכר נשמע חלול כאשר טפח.