קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

יין אדום אגסים עלומים עם מילוי מסקרפונה

יין אדום אגסים עלומים עם מילוי מסקרפונה
יין אדום אגסים עלומים עם מילוי מסקרפונה עשוי להיות מה שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 962 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 46 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 6 . אם יש לכם גבינת מסקרפונה, סוכר, חמאה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3 היו אומרים שזה פגע במקום. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו אגסים קלויים עם מילוי Maple Nut Mascarpone, מרסלה אגסים עלומים עם גבינת מסקרפונה, ו אגסים עלומים עם קצפת כתומה-ג'ינג'ר מסקרפונה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
לקלף אגסים ולהשאיר גזע שלם. בסיר גדול, להביא יין כמות שווה של מים קרים לרתיחה. פיצול שעועית וניל לאורכו ולהוסיף לתערובת יין ומים.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
מוסיפים מקלות קינמון, עלי דפנה וסוכר, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
4
מוסיפים אגסים לנוזל ומבשלים במשך כ 20 דקות או עד למכרז. אגסים מגניבים בתערובת יין לטמפרטורת החדר. אתה יכול לקרר אותם בנוזל הציד עד שתהיה מוכן למלא אותם.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
הסר גבעולים מן אגסים ולהגדיר גבעולים בצד. אגסים ליבה עם corer תפוח, עוזב אגס שלם.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
תפוח קוררתפוח קורר
6
להקציף יחד גבינת מסקרפונה, שמנת כבדה, קמצוץ קינמון ואבקת סוכר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
נייר אורזנייר אורז
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
7
העברה לשקית מאפה, או אם אין לך אחד, השתמש בנייר שעווה עטוף בחוזקה לתוך קונוס עם הפינה חתוכה. צינור מילוי לתוך אגסים cored ולסיים על ידי לשים את הגבעולים בעדינות לתוך מילוי mascarpone על גבי האגסים.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
8
להביא את הרוטב עד רתיחה ולהפחית בחצי.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
9
מוסיפים חמאה לרוטב מופחת ומערבבים עד בשילוב. כפית בנדיבות על אגסים. מגניב לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה