קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות27
מגזין

יין אדום-בריסקט מטוגן עם בצל מקורמל

יין אדום-בריסקט מטוגן עם בצל מקורמל
כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: חזה בריסקט בטעם יין, יין אדום-בריסקט, ו יין אדום ועטין כתום.

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מפזרים את כל הצדדים של חתיכות חזה בקר עם מלח ופלפל. לבשל חזה בקר, בקבוצות, בשמן חם בתנור הולנדי עמיד מעל חום בינוני גבוה עד השחמה מכל הצדדים (כ 15 דקות).
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
3
העברה לצלחת, שמירה על טפטוף בתנור הולנדי.
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
4
מוסיפים בצל לבן וצלצלי שאלוט לטפטופים חמים בתנור ההולנדי ומפזרים סוכר. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, 25 דקות או עד בצל רך וקרמל. מערבבים ביין, 1 כפית. רוזמרין, ועטין. למעלה עם בצל cipollini; כיסוי.
מרכיבים שתצטרך
בצל צ ' יפוליניבצל צ ' יפוליני
בצל לבןבצל לבן
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
5
אופים ב 350 במשך 4 שעות או עד בריסקט הוא מכרז.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
הסר מהתנור, ולתת לעמוד, מכוסה, 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
העברת בריסקט ללוח חיתוך ובצל לקערה גדולה, הזמנת נוזל בתנור ההולנדי. מכסים חזה עוף ובצל באופן רופף עם רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
קרש חיתוךקרש חיתוך
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
מביאים נוזל שמורות לרתיחה על חום גבוה, ערבוב לעתים קרובות; להרתיח, ערבוב לעתים קרובות, 10 דקות או עד הנוזל מצטמצם בחצי. מערבבים בצל מבושל ונותר 1/2 כפית. רוזמרי.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
9
חותכים חזה בקר על פני התבואה לפרוסות עבות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
10
מגישים עם תערובת בצל.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות