קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

יין אדום וסטייק מתלה רימונים עם בצלי צ'יפוליני

יין אדום וסטייק מתלה רימונים עם בצלי צ'יפוליני
יין אדום וסטייק קולב רימון עם בצל Cipollini הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 352 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פלפל, סוכר, יין מרלו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: סטייק חצאית עם בצל Cipollini, סטייק קולב עם פטריות ורוטב יין אדום, ו סטייק קולב עם פטריות ורוטב יין אדום.

הוראות

1
בכוס מדידה נוזלית להקציף לפי הסדר, החל בדבש, מולסה, 1 כפית מלח, סוכר, מיץ רימון, ויין. הערה של קוק: החל עם החומרים הדביקים ולאחר מכן הוספת הנוזל עושה את זה קל יותר להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
מיץ רימוניםמיץ רימונים
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
2
יוצקים חצי מהתערובת לתוך שקית פלסטיק גדולה resealable.
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
3
מוסיפים לשקית את הפלפל, שמן צמחי וסטייק. לאטום ולעסות את הסטייק קצת לפני לתת לו לנוח בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה. אם אתה צריך יותר זמן מזה, לקרר אותו, אבל הקפד להביא אותו לטמפרטורת החדר לפני שאתה גריל זה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
יוצקים את שאר המרינדה, בצל ושום לתוך סיר קטן על חום בינוני גבוה. מביאים לרתיחה ואז מכסים ומורידים לרתיחה עד שהנוזל מצטמצם ומתעבה, כ -15 עד 20 דקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מחממים את מחבת הגריל לחום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
הסר את הסטייק משקית הפלסטיק בעדינות לטפוח יבש. זרוק את המרינדה משקית הפלסטיק. מתבלים את הסטייק משני הצדדים עם מעט מלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
7
מקום על הגריל, זה לגמרי בסדר אם כמה פלפלים מן המרינדה לתלות על לחיים יקרים וללכת לסיבוב על הגריל עם הסטייק.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
לבשל עד הסטייק משחרר בקלות מן הגריל, על 5 דקות. הפוך ומבשל את הצד השני במשך 5 דקות יותר עבור בינוני נדיר, וזה הכי טוב עבור חתך זה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
9
הסר מהגריל לצלחת, לכסות בנייר אלומיניום ולתת לסטייק לנוח 10 דקות, המאפשר המיצים כדי להפיץ מחדש לפני שאתה פורס אותו. שימו לב לכיוון השרירים בסטייק נעים ודאו לחתוך לרוחב או בניצב לכיוון הזה כדי להשיג את התוצאות העדינות ביותר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
10
מניחים את פרוסות הסטייק בצלחת מנה ויוצקים את הזיגוג והבצל מעל.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות