יין אדום צלי עם פורצ'יני
יין אדום צלי עם פורצ'יני הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 683 קלוריות, 61 גר' של חלבון, ו 40 גרם של שומן למנה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו פטריות פורצ'יני, שמן זית, עגבניות משומר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. וזה טוב. נסו סיר חרס שעועית אדומה ואורז, הודו מטוגן ביין עם פורצ'יני, ו פלנק סטייק ספירלות עם פורצ'יני ורוטב יין אדום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 149°. מביאים מרק להתבשל בסיר.
הסר מהחום; להוסיף פטריות, לכסות, ולתת לעמוד עד רך, על 15 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר פטריות ללוח חיתוך. קוצצים בגסות. להזמין פטריות ומרק בנפרד.
שמן חום בסיר ovenproof גדול כבד מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בשר בקר ומבשלים עד חום מכל הצדדים, על 15 דקות בסך הכל.
להעביר בשר בקר לצלחת גדולה.
יוצקים את כל אבל 1 כף טפטוף מן הסיר.
מניחים סיר על אש בינונית.
מפזרים מלח ופלפל ו sauté עד תחילת חום, על 8 דקות.
להוסיף שום, marjoram קצוץ, ופטריות פורצ ' יני שמורות; sauté 1 דקה. שימוש בידיים, למחוץ עגבניות, 1 בכל פעם, לתוך סיר. לבשל 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות גירוד חתיכות השחמה מתחתית הסיר.
מוסיפים יין; מרתיחים 5 דקות.
מוסיף מרק פטריות שמורות, משאיר כל משקעים מאחורי. מרתיחים 5 דקות.
להחזיר בשר בקר וכל מיצים שהצטברו לסיר. כיסוי; העברה לתנור. לבשל 1 1/2 שעות. הפוך בשר בקר ולהמשיך לבשל עד מכרז, על 1 1/2 שעות יותר. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. מגניב במקצת. מכניסים למקרר חשוף עד מגניב. לכסות ולשמור בקירור.)
להעביר בשר בקר לחיתוך לוח; אוהל עם נייר כסף. כפית שומן מפני השטח של מיצים בסיר. מביאים מיצים לרתיחה; לבשל עד הנוזל מצטמצם 4 כוסות, על 7 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
חותכים בשר לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
העברה לצלחת. מיצי כפית מעל, מקשטים עם גבעולי מרג ' ורם, ומגישים.