קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות35
מגזין

יין אדום צלי עם פורצ'יני

יין אדום צלי עם פורצ'יני
יין אדום צלי עם פורצ'יני הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 683 קלוריות, 61 גר' של חלבון, ו 40 גרם של שומן למנה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו פטריות פורצ'יני, שמן זית, עגבניות משומר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. וזה טוב. נסו סיר חרס שעועית אדומה ואורז, הודו מטוגן ביין עם פורצ'יני, ו פלנק סטייק ספירלות עם פורצ'יני ורוטב יין אדום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 149°. מביאים מרק להתבשל בסיר.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
הסר מהחום; להוסיף פטריות, לכסות, ולתת לעמוד עד רך, על 15 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר פטריות ללוח חיתוך. קוצצים בגסות. להזמין פטריות ומרק בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
3
מפזרים בשר עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
שמן חום בסיר ovenproof גדול כבד מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים בשר בקר ומבשלים עד חום מכל הצדדים, על 15 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
6
להעביר בשר בקר לצלחת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
7
יוצקים את כל אבל 1 כף טפטוף מן הסיר.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מניחים סיר על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
מוסיפים בצל וסלרי.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
10
מפזרים מלח ופלפל ו sauté עד תחילת חום, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
11
להוסיף שום, marjoram קצוץ, ופטריות פורצ ' יני שמורות; sauté 1 דקה. שימוש בידיים, למחוץ עגבניות, 1 בכל פעם, לתוך סיר. לבשל 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות גירוד חתיכות השחמה מתחתית הסיר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
מרז ' ורםמרז ' ורם
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
12
מוסיפים יין; מרתיחים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
13
מוסיף מרק פטריות שמורות, משאיר כל משקעים מאחורי. מרתיחים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
14
להחזיר בשר בקר וכל מיצים שהצטברו לסיר. כיסוי; העברה לתנור. לבשל 1 1/2 שעות. הפוך בשר בקר ולהמשיך לבשל עד מכרז, על 1 1/2 שעות יותר. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. מגניב במקצת. מכניסים למקרר חשוף עד מגניב. לכסות ולשמור בקירור.)
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
15
להעביר בשר בקר לחיתוך לוח; אוהל עם נייר כסף. כפית שומן מפני השטח של מיצים בסיר. מביאים מיצים לרתיחה; לבשל עד הנוזל מצטמצם 4 כוסות, על 7 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
16
חותכים בשר לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
17
העברה לצלחת. מיצי כפית מעל, מקשטים עם גבעולי מרג ' ורם, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
מרז ' ורםמרז ' ורם