קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות3
מגזין

יין ופרי הדר עם אגסים שלוקים עם גבינת שמנת משולשת

יין ופרי הדר עם אגסים שלוקים עם גבינת שמנת משולשת
יין ופרי הדר עם אגסים שלוקים עם גבינה משולשת קרם נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 197 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לכו לחנות ותביאו את קאסיס, יין, טריפל קרם גבינה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: יין ופרי הדר עם אגסים שלוקים עם גבינת שמנת משולשת, יין אדום אגסים עלומים, ו יין אדום אגסים עלומים.

הוראות

1
מערבבים יין, סוכר, מיץ תפוזים, קליפת לימון, וציפורן בסיר בינוני כבד. מביאים להתבשל מעל חום בינוני, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
הוסף חצאי אגס לסיר.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
לגזור עגול של נייר קלף באותו גודל כמו סיר.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4
מניחים קלף על גבי אגסים, דוחפים קצוות קלף לתוך נוזל כדי למנוע קצוות להתכרבל. להפחית את החום בקושי מבשלים עד אגסים רכים כאשר פירסינג עם סכין, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
5
באמצעות כף מחוררת, להעביר אגסים לקערה. מרתיחים נוזל בסיר עד סירופ מעט מופחת 3/4 כוס, על 14 דקות. סירופ מגניב לטמפרטורת החדר; מערבבים בcrème de cassis, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
קרם דה קסיסקרם דה קסיס
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
6
יוצקים סירופ על אגסים. מכסים ומקררים לפחות 12 שעות, הופכים אגסים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
7
חצאי אגס פרוסה דק לאורכו כמעט עד קצה גזע, עוזב גבעולים מחוברים. כפית נדיבה 1 כף סירופ אגס על כל אחד 4 צלחות. למעלה כל אחד עם חצי אגס 1, לחיצה בעדינות מאוורר.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
8
מגישים עם גבינה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל