יין ופרי הדר עם אגסים שלוקים עם גבינת שמנת משולשת
יין ופרי הדר עם אגסים שלוקים עם גבינה משולשת קרם נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 197 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לכו לחנות ותביאו את קאסיס, יין, טריפל קרם גבינה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: יין ופרי הדר עם אגסים שלוקים עם גבינת שמנת משולשת, יין אדום אגסים עלומים, ו יין אדום אגסים עלומים.
הוראות
מערבבים יין, סוכר, מיץ תפוזים, קליפת לימון, וציפורן בסיר בינוני כבד. מביאים להתבשל מעל חום בינוני, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
לגזור עגול של נייר קלף באותו גודל כמו סיר.
מניחים קלף על גבי אגסים, דוחפים קצוות קלף לתוך נוזל כדי למנוע קצוות להתכרבל. להפחית את החום בקושי מבשלים עד אגסים רכים כאשר פירסינג עם סכין, על 12 דקות.
באמצעות כף מחוררת, להעביר אגסים לקערה. מרתיחים נוזל בסיר עד סירופ מעט מופחת 3/4 כוס, על 14 דקות. סירופ מגניב לטמפרטורת החדר; מערבבים בcrème de cassis, אם תרצה בכך.
יוצקים סירופ על אגסים. מכסים ומקררים לפחות 12 שעות, הופכים אגסים מדי פעם.
חצאי אגס פרוסה דק לאורכו כמעט עד קצה גזע, עוזב גבעולים מחוברים. כפית נדיבה 1 כף סירופ אגס על כל אחד 4 צלחות. למעלה כל אחד עם חצי אגס 1, לחיצה בעדינות מאוורר.