קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות24
ציון בריאות2
מגזין

ייעל את הטורט ההונגרי

ייעל את הטורט ההונגרי
. זה הוא זול מתכון לאוהדים של מזון מזרח אירופה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 32%. נסו טורטה אגוז הונגרי, טורט אגוזי לוז הונגרי, ו טורט שוקולד-אגוז הונגרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 11x17 מחבת רול ג 'לי אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מערבבים יחד את האגוזים, קינמון טחון, ו 3/4 כוס סוכר בקערה בינונית ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
קינמון טחוןקינמון טחון
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
בקערה קטנה, להמיס את השמרים ו 1 כפית סוכר במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
בואו לעמוד עד שמנת, על 10 דקות. בקערה גדולה, מערבבים יחד את תערובת השמרים, חלמונים, שמנת חמוצה וחמאה. מערבבים בהדרגה את הקמח עד שהבצק הופך נוקשה מדי כדי להשתמש בכפית. השתמש ביד שלך כדי ללוש את הבצק בקערה עד שהוא הופך חלק, על 5 דקות. מחלקים את הבצק לשלושה חלקים שווים, יוצרים כדורים, מכסים ומניחים בצד לנוח כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
לגלגל את אחד הכדורים של בצק בין 2 גיליונות של נייר שעווה כדי להתאים את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מניחים את הבצק בתחתית תבנית האפייה מוכנה ומתפשטים עם 3/4 של תערובת האגוז.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
7
מגלגלים עוד כדור בצק באותו אופן, מניחים את זה על שכבת האגוז במחבת ומפיצים את משמש משמר באופן שווה על הבצק.
מרכיבים שתצטרך
שימורי משמששימורי משמש
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מגלגלים את הכדור השלישי באותו אופן ומניחים על גבי שכבת הריבות.
מרכיבים שתצטרך
משמרמשמר
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
מניחים את הטורט בתנור שחומם מראש ולהגדיר את הטיימר במשך 40 דקות. כאשר הטיימר יוצא, החלק העליון של הטורט צריך להיות חום זהוב, אם לא אז לחכות כמה דקות.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
10
מניחים את החלבונים לתוך זכוכית נקייה או קערת מתכת. מקציפים את החלבונים ביצה לפסגות רכות, ולאחר מכן להוסיף בהדרגה 2/3 כוס סוכר תוך להכות את חלבוני הביצה כדי פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
11
מורחים את המרנג באופן שווה על החלק העליון של הטורט ומפזרים את תערובת האגוזים הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
12
אופים את הטורט מכוסה המקצפת למשך 15 דקות נוספות. לקרר את הטורט במחבת להגדיר על מתלה תיל. חתוך את הקצוות למצגת נקייה יותר.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
מגישים בטמפרטורת החדר.