קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות20
ציון בריאות3
מגזין

יסודות: עוגת שוקולד גדולה

יסודות: עוגת שוקולד גדולה
אם 65 סנט למנה נופל בתקציב שלך, יסודות: עוגת שוקולד גדולה עשויה להיות מדהימה צמחוני מתכון לנסות. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 418 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך כל מטרה קמח, שוקולד, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו שייק תות מצופה שוקולד עם ציפורן ארוחת בוקר יסודות, פנקייק חלב חמאה אפוי גדול ורך, ו יסודות: חומוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 177°. חמאה שני מחבתות אפייה 13x9x2 אינץ'; תחתיות קו עם נייר שעווה או קלף וחמאה את הנייר. קמח המחבתות (אתה יכול" קמח " מחבתות לעוגת שוקולד עם אבקת קקאו, אם אתה רוצה) ולהקיש עודף.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
ריבת אוכמניות איכותיתריבת אוכמניות איכותית
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
2
לטאטא יחד מים רותחים וקקאו עד חלקה. ואז לטאטא בחלב ווניל. מנפים יחד את הקמח, סודה לשתייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תפוז, או סוכר תפוזסוכריות תפוז, או סוכר תפוז
אבקת סוכר וקצפת, אופציונליאבקת סוכר וקצפת, אופציונלי
נייר אורזנייר אורז
ריבת אוכמניות איכותיתריבת אוכמניות איכותית
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
3
אם אפשר במיקסר עומד, להכות יחד את החמאה והסוכר עד חיוור ורך.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מוסיפים ביצה אחת בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. במהירות נמוכה, להכות בתערובת הקמח ב 3 קבוצות ותערובת הקקאו ב 2, לסירוגין קמח קקאו-קמח קקאו-קמח קקאו. הבלילה עשויה להיראות מקושטת.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
ריבת אוכמניות איכותיתריבת אוכמניות איכותית
תותים טריים פרוסים נוספיםתותים טריים פרוסים נוספים
5
יוצקים חצי הבלילה לתוך כל מחבת וחולצות חלקות.
ציוד שתשתמש בו
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
6
אופים באמצע התנור עד שבוחן יוצא נקי והעוגה מתחילה להתרחק מהמחבת, 25-35 דקות. להפוך את העוגות על מדפים להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
7
הפוך ציפוי: להמיס את השוקולד הקצוץ בדוד כפול או בקערה להגדיר מעל סיר של מים רותחים. מגניב לטמפרטורת החדר. היכו יחד את החמאה וגבינת שמנת עד אור ורך (לא יכולתי למצוא קצפת גבינת שמנת בחנות, אז אני פשוט קצפתי אותו בבית עד שזה נראה קצת יותר קל ו fluffier לפני הוספת החמאה).
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
שמיר טרי או טרגון אופציונלישמיר טרי או טרגון אופציונלי
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
8
מוסיפים את השוקולד המקורר ואת שאר החומרים ומכים עד לשלב ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
9
להרכיב עוגה רק כאשר שכבות העוגה התקררו לחלוטין.
10
(הייתי רוצה להוסיף הערה על המתכונים בזיכרונותיה של רות ריישל: במשך זמן רב הנחתי בטיפשותי שהם רק חלון ראווה, אבל הם למעשה טובים מאוד, והם עובדים.)