יען עם זיגוג פורט וגבינה כחולה
יען עם זיגוג פורט וגבינה כחולה דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 4 . במנה עיקרית זו יש 571 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן למנה. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם חמאה, פורט, פלפל טחון טרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקצפת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טוקסידו תות שדה וקראנץ פודינג Parfaits כקינוח. נסו פולנטה עם חבושים שלוקים וגבינה כחולה, גבינה כחולה, אגוז, יין פורט Pâté, ו סטייק טנדרלוין בקר עם הפחתת נמל וגבינה כחולה (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף יען ולייבש טפיחה.
במחבת 10 עד 12 אינץ ' מעל חום גבוה, להמס חמאה. כאשר חם, להוסיף יען בשכבה אחת. חום בכל צד, בישול עד נדיר או בינוני נדיר (אדום במרכז, לחתוך לבדוק), 4 עד 5 דקות בסך הכל, או לטעום (יען עשוי היטב יבש).
הסר מחבת מחום, להעביר במהירות את הבשר למגש, ולשמור אותו חם.
מוסיפים פורט, שמנת, וגבינה למחבת; מערבבים מעל חום גבוה עד מופחת על 1/3 כוס.
יוצקים רוטב על הבשר. מתבלים לפי הטעם עם פלפל ומלח.