קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

יען עם זיגוג פורט וגבינה כחולה

יען עם זיגוג פורט וגבינה כחולה
יען עם זיגוג פורט וגבינה כחולה דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 4 . במנה עיקרית זו יש 571 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן למנה. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם חמאה, פורט, פלפל טחון טרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקצפת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טוקסידו תות שדה וקראנץ פודינג Parfaits כקינוח. נסו פולנטה עם חבושים שלוקים וגבינה כחולה, גבינה כחולה, אגוז, יין פורט Pâté, ו סטייק טנדרלוין בקר עם הפחתת נמל וגבינה כחולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
יש לשטוף יען ולייבש טפיחה.
2
במחבת 10 עד 12 אינץ ' מעל חום גבוה, להמס חמאה. כאשר חם, להוסיף יען בשכבה אחת. חום בכל צד, בישול עד נדיר או בינוני נדיר (אדום במרכז, לחתוך לבדוק), 4 עד 5 דקות בסך הכל, או לטעום (יען עשוי היטב יבש).
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
הסר מחבת מחום, להעביר במהירות את הבשר למגש, ולשמור אותו חם.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
מוסיפים פורט, שמנת, וגבינה למחבת; מערבבים מעל חום גבוה עד מופחת על 1/3 כוס.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
יציאהיציאה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
יוצקים רוטב על הבשר. מתבלים לפי הטעם עם פלפל ומלח.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק