קושיקל
מוכן ב17 דק.
מנות6
ציון בריאות31
מגזין

יפנית בסגנון כפרי מיסו וטופו (היי שירו)

יפנית בסגנון כפרי מיסו וטופו (היי שירו)
מיסו יפני בסגנון כפרי וטופו (חייא שירו) נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 199 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. אם יש לכם שומשום, בצל ירוק, סרדינים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח היפני. . זמן הכנת המתכון כ 17 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: מאפו טופו (בסגנון יפני), טופו צונן, בסגנון יפני, ו טופו משי עם עירית בסגנון יפני.

הוראות

1
במחבת יבשה כבדה מעל חום בינוני, מערבבים את זרעי שומשום וסרדינים יבשים עד שהם נותנים את הניחוח שלהם אבל לא לשרוף, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
סרדיניםסרדינים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מניחים את זרעי שומשום וסרדינים יבשים בקערת העבודה של מעבד מזון קטן, ואת הדופק עד הקרקע לאבקה דקה.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
סרדיניםסרדינים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
מניחים את תערובת סרדינים יבשים בקערה גדולה, ומערבבים במיסו כדי להפוך את הדבק עבה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
סרדיניםסרדינים
מיסומיסו
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
מוסיפים מים רותחים ומערבבים למרקם חלק וקטיפתי ומערבבים בעדינות את הטופו בקוביות, בצל ירוק ופתיתי פלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום