יפנית בסגנון כפרי מיסו וטופו (היי שירו)
מיסו יפני בסגנון כפרי וטופו (חייא שירו) נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 199 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. אם יש לכם שומשום, בצל ירוק, סרדינים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח היפני. . זמן הכנת המתכון כ 17 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: מאפו טופו (בסגנון יפני), טופו צונן, בסגנון יפני, ו טופו משי עם עירית בסגנון יפני.
הוראות
במחבת יבשה כבדה מעל חום בינוני, מערבבים את זרעי שומשום וסרדינים יבשים עד שהם נותנים את הניחוח שלהם אבל לא לשרוף, על 2 דקות.
מניחים את זרעי שומשום וסרדינים יבשים בקערת העבודה של מעבד מזון קטן, ואת הדופק עד הקרקע לאבקה דקה.
מניחים את תערובת סרדינים יבשים בקערה גדולה, ומערבבים במיסו כדי להפוך את הדבק עבה מאוד.
מוסיפים מים רותחים ומערבבים למרקם חלק וקטיפתי ומערבבים בעדינות את הטופו בקוביות, בצל ירוק ופתיתי פלפל אדום.