יקב פורייס יקב ברי-פורט קייק
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 16%. מתכונים דומים: ברי-תרנגולות משחק נמל, חזיר רוזמרין עם רוטב פירות יער, ו קנווד כרמי סופלה לימון קר.
הוראות
בקערה, לערבב בעדינות אוכמניות, 1/2 כוס פטל, פורט, ו 1 כף סוכר.
חמאה וקמח מחבת עוגה 9 אינץ ' עם שפה נשלפת.
בקערה עם מיקסר במהירות גבוהה, לנצח 1 כוס סוכר 1/2 כוס חמאה עד מעורבב היטב, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים ביצים ומכים עד רכות, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים 1 קמח כוס ואבקת אפייה. מערבבים לשלב, ואז להכות על מהירות גבוהה עד הבלילה הנוקשה הוא מעורבב היטב, על 2 דקות.
לגרד את הבלילה לתוך מחבת עוגה ולהפיץ חלק עליון.
לנקז מרינדה יין מ פירות יער ולשמור. באופן שווה כף פירות יער ו 2 כפות של המרינדה מעל הבלילה.
אופים בתנור 350 עד שהעוגה מתחילה למשוך משפת פאן, 50 עד 55 דקות (40 עד 45 דקות בתנור הסעה). תריץ סכין עם להב דק בין עוגה לשפת פאן.
בואו מגניב לפחות 10 דקות.
הסר את שפת המחבת ומפזרים עוגה עם קצת יותר סוכר. למעלה עם שאר פטל, לחתוך טריזים, להרטיב מנות עם מרינדה יין שמורות. ללוות עם כפות גלידה.