ירוק אביבי-ודגנים!
זה יהיה להיט בחג האביב שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו ירוק ודגנים, ירקות ודגנים לטרוף, ו דגנים בתנור, ירקות, וגבינה, בבקשה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים 1 כפית שמן במחבת nonstick גדולה.
מוסיפים את הבצל הלבן ואת sauté 2 דקות.
הוסף קינואה ו sauté 5 דקות.
להוסיף 2 כוסות מים 1/2 כפית מלח. מביאים לרתיחה. להפחית חום לכסות. מבשלים 15 דקות.
הסר מחבת מחום; תן לעמוד 15 דקות עד שהמים נספגים.
העברת תערובת קינואה לקערה גדולה, להוסיף תפוז, פקאן, בצל אדום, תאריכים (או שזיפים) אספרגוס, jalapeño.
מערבבים את מיץ הלימון, שמן זית, מלח, פלפל ושום בקערה קטנה. מערבבים היטב עם מקצף.
יוצקים רוטב על סלט וזורקים למעיל.
מפזרים נענע קצוץ ומקשטים עם ענפי מנטה.