קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

ירוק אביבי ומרק גאמון

ירוק אביבי ומרק גאמון
הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 10 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 99% המנה הזו מעולה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו מתכון גמון חם סיר (עם ירקות קיץ), מרק האביב של ירקות ופסטה, ו מרק טיפות ביצה עם ירקות באביב.

הוראות

1
שים את הגמון במחבת גדולה עם עלי המפרץ, בצל וכ -1.5 ליטר מים קרים או מספיק כדי לכסות. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים בעדינות במשך כ 1 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
GammonGammon
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מסננים את השש, שומר את נוזל הבישול. כאשר הגמון הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, לקצץ את העור, לגרוס את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
GammonGammon
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
להחזיר בשר למחבת עם נוזל בישול שמור, פפריקה ותפוחי אדמה. מכסים ומבשלים במשך 20 דקות או עד תפוחי האדמה מבושלים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
בעוד תפוחי האדמה מתבשלים, לקצץ את קצת stalky מן הירוקים דק לגרוס את העלה. מערבבים את הירוקים ואת השעועית לתוך המניה וממשיכים לבשל במשך כ 10 דקות עד מבושל. מתבלים לפי הטעם ומגישים ישר מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ירוקירוק
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף