קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

ירוק אביבי ומרק גאמון

ירוק אביבי ומרק גאמון
הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 10 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 99% המנה הזו מעולה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו מתכון גמון חם סיר (עם ירקות קיץ), מרק האביב של ירקות ופסטה, ו מרק טיפות ביצה עם ירקות באביב.

הוראות

1
שים את הגמון במחבת גדולה עם עלי המפרץ, בצל וכ -1.5 ליטר מים קרים או מספיק כדי לכסות. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים בעדינות במשך כ 1 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
GammonGammon
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מסננים את השש, שומר את נוזל הבישול. כאשר הגמון הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, לקצץ את העור, לגרוס את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
GammonGammon
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
להחזיר בשר למחבת עם נוזל בישול שמור, פפריקה ותפוחי אדמה. מכסים ומבשלים במשך 20 דקות או עד תפוחי האדמה מבושלים.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
בעוד תפוחי האדמה מתבשלים, לקצץ את קצת stalky מן הירוקים דק לגרוס את העלה. מערבבים את הירוקים ואת השעועית לתוך המניה וממשיכים לבשל במשך כ 10 דקות עד מבושל. מתבלים לפי הטעם ומגישים ישר מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ירוקירוק
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'