ירוק חרדל ושעועית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ירקות חרדל 'N שעועית. מתאים ל-6 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 155 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-14 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. . אם יש לך שעועית קנליני, מלח ופלפל טחון, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 98% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו מעיים מוקפצים עם חרדל כבוש ושעועית שחורה מותססת, ירקות דרומיים מושלמים (כרוב, סלק, כרוב ירוק, חרדל), ו כרוב מטוגן, ירוק חרדל, וכריך שוויצרי אדום (מתכונים דומים).
הוראות
בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני, מחממים את שמן הזית; מבשלים ומערבבים בצל ושום עד הבצל הוא שקוף, כ 5 דקות.
בקערה, מערבבים חומץ, מים, סוכר, חרדל יבש ופתיתי פלפל אדום עד שהסוכר מומס.
מניחים את הירוקים חרדל לתוך תערובת בצל ושום, ויוצקים בתערובת החומץ. מערבבים לשלב, מכסים את התנור ההולנדי, ומביאים לרתיחה. מבשלים את הירוקים עד הנוזל נספג, 5 עד 10 דקות.
מערבבים את השעועית הלבנה, מאפשרים לחמם דרך, ועונה לטעום עם מלח ופלפל שחור.