ירוק חרדל מטוגן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל חרדל מטוגן ירקות. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 6 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 99 קלוריות. גשו לסופר וקנו זרעי חרדל, שמן זית, חומץ יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. נסו כרוב מטוגן, ירוק חרדל, וכריך שוויצרי אדום, ירוק חרדל מטוגן, ו בייקון מטוגן חרדל ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיף את השמן למחבת סאוט להגדיר על חום בינוני כי הוא גדול מספיק כדי להחזיק את הירוקים הנחת שטוח.
מוסיף את הבצלים, בצלצלים ושום. בישול אותם עד ריחני רק מתחיל צבע, על 8 דקות.
יוצקים את ציר העוף על התערובת ומוסיפים את פתיתי הפלפל האדום. מביאים את המניה לרתיחה, ואז מנמיכים את החום לרתיחה ומניחים את הירוקים שטוח על גבי. לסובב את המחבת כדי לקבל את הירוקים מצופה בנוזל ומבשלים 15 דקות. להפוך את כל ערימת הירוקים פעם או פעמיים במהלך הבישול באמצעות מרית כדי לשמור אותם ערוכים שטוח למצגת. מתבלים אותם במלח ופלפל כשאתם הופכים אותם.כבה את החום והוסף את חומץ היין האדום, מסובב את המחבת שוב כדי לצפות את הירוקים. בזהירות להחליק את הירקות החוצה שטוח על מגש הגשה ומפזרים זרעי חרדל.