ירוק צ'ילה מקרוני וגבינה
ירוק צ'ילה מק וגבינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 460 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו צ'ילי, צ' דר חריף, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב דל שומן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מילקשייק בראוני קרמל מלוח כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: פיקנטי ירוק צ'ילה, בייקון מעושן, 3 גבינה גדל מקרוני וגבינה, מטבל גבינה צ'ילה ירוק חם, ו ירוק צ'ילה מקרוני וגבינה.
הוראות
מחממים תנור ל 191°; קו גיליון אפייה גדול עם לסכל. מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. מבשלים מקרוני עד אל דנטה, כ 8 דקות, או כמו התווית מפנה.
מסננים; לשטוף מתחת למים קרים.
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית-נמוכה.
מוסיפים בצל וחלפיאו ומטוגנים עד רך, כ -10 דקות.
מפזרים קמח על תערובת בצל ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 3 דקות. לאט לאט להקציף בחלב. להעלות את החום בינוני ולאט להביא לרתיחה, תוך ערבוב כל הזמן. לבשל במשך 2 דקות. מערבבים בצ ' יילס. שים בצד 1/2 כוס צ ' דר.
מוסיף צ 'דר שנותר וכל ג' ק פלפל למחבת ומבשלים, ערבוב, עד שכל הגבינה נמסה. מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים פסטה למחבת; מערבבים. ערפל צלחת אפייה 13 על 9 אינץ ' עם ספריי בישול ויוצקים בתערובת פסטה.
בקערה, לשלב שבבי תירס עם שמורות 1/2 כוס צ ' דר; מפזרים על פסטה.
מניחים צלחת על תבנית אפייה מרופדת; אופים עד תערובת פסטה מבעבע העליון הוא זהב, 40 עד 45 דקות.
תן מנוחה במשך 5 דקות; לשרת.