קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות20
ציון בריאות2
מגזין

יריות גספצ'ו ירוק

יריות גספצ'ו ירוק
צריך ללא גלוטן ומשקאות צמחוניים? יריות גספצ'ו ירוק יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 43 קלוריות. והוא יספק כ 20 מנות. זה מושלם עבור קיץ. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו בצל, שמן זית כתית מעולה, שמנת, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 27% המנה הזאת די גרועה. נסו יריות גספצ'ו ירוק, יריות Gazpacho ב תותחי מלפפון, ו גספצ'ו ירוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את מיץ הסיד, חומץ, שמן, עלי כוסברה וכמון בקערה הקטנה עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
מיץ לייםמיץ ליים
חומץחומץ
כמוןכמון
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
קערהקערה
2
מניחים את הקישואים, tomatillos, פלפל, מלפפון, בצל, עגבניות ירוקות בקבוצות בקערה של מעבד המזון מצויד להב פלדה. תהליך, הוספת תערובת מיץ ליים, 2 כפות בכל פעם, כדי למנוע את הלהב מלהיות סתום עם הירקות. המרק צריך להיות מרקם פריך; לא פירה הירקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות ירוקותעגבניות ירוקות
פלפלפלפל
מיץ לייםמיץ ליים
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
ירקירק
מלפפוןמלפפון
קישואיםקישואים
בצלבצל
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
3
יוצקים את המרק לתוך קערה גדולה כמו כל אצווה מעובד.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
כאשר כל הירקות כבר מעובד, להוסיף רק מרק ירקות מספיק כדי לתת את gazpacho עקביות חלקה. מתבלים את המרק עם רוטב טבסקו ומלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מרק ירקותמרק ירקות
רוטב טבסקורוטב טבסקו
ירקירק
מרקמרק
מלחמלח
5
מקררים, מכוסים, במשך 2 1/2 עד 3 שעות לפני ההגשה.
1
מלא את כוסות הזריקה שלושה רבעים מלאים עם gazpacho. מעל כל כוס עם מנה של שמנת חמוצה. מסדרים את המשקפיים על מגש גדול, עם חבורה של כוסברה במרכז. האורחים יכולים לעזור לעצמם.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
גספצ ' וגספצ ' ו
נורהנורה
1
יוצקים את המרק לתוך תרמוס וליהנות ממנו במהלך אחר הצהריים של tailgating, בפיקניק, או למסיבת חוף.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
2
טעם
3
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
4
מתוך "The Bride & Groom' S Menu Cookbook " מאת אביגייל קירש וסוזן גרינברג Copyright (c) 2002 מאת אביגייל קירש וסוזן מ. גרינברג בהוצאת Broadway Books.אתרי הקייטרינג הנודעים של אביגיל קירש ממוקמים במנהטן ובמחוז ווסטצ ' סטר, ובגן הבוטני של ניו יורק. היא הוכשרה במכון הקולינרי של אמריקה ובלה קורדון בלו, נשיאת לשעבר של ניו יורק ופרקים בינלאומיים של Les Dames D ' Escoffier. סוזן גרינברג, גיסתה, היא כותבת עצמאית מקצועית. קירש חי בפאונד רידג', ניו יורק וגרינברג מתגורר בסטמפורד, קונטיקט. יחד הם גם כתבו את ספר הבישול הראשון של החתן והכלה
מרכיבים שתצטרך
קירשהקירשה